Στην τελευταία της κατοικία στο Κοιμητήριο των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στην Αγλαντζιά, αναπαύεται από σήμερα το απόγευμα η αγαπημένη ηθοποιός Άλκηστης Παυλίδου που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 74 ετών, μετά από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο.

Η εξόδιος ακολουθία εψάλη στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα στην Αγλαντζιά, στην παρουσία πλήθους συγγενών, συναδέλφων, φίλων και θαυμαστών της μεγάλης ηθοποιού του κυπριακού θεάτρου και της τηλεόρασης. Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Υπουργός Παιδείας Πρόδρομος Προδρόμου, ο οποίος εξέφρασε θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια της εκλιπούσας.

Αμέσως μετά την νεκρώσιμη ακολουθία, την σπουδαία καλλιτέχνη συνόδευσαν στην τελευταία της κατοικία ο γαμπρός της Γιώργος Τσιάκκας, ο εγγονός της Άλκης και ο ηθοποιός Σοφοκλής Κασκαούνιας, που σήκωσαν το φέρετρο στα χέρια τους.

Συγκλονιστικές στιγμές εκτυλίχθηκαν όταν η μεγάλη κόρη της Άλκηστης Παυλίδου και διακεκριμένη ηθοποιός Χριστίνα, δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυα της και έπεσε στην αγκαλιά του συναδέλφου και φίλου της, Σοφοκλή Κασκαούνια.

Στα χέρια της κρατούσε την φωτογραφία της μητέρας της που ήταν τοποθετημένη στο φέρετρο κατά τη διάρκεια της νεκρώσιμης ακολουθίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ