Η Άνδρεα Κυριάκου και ο Γιώργος Μερκής είναι ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια της κυπριακής σοουμπίζ! Όπως πολλές άλλες γυναίκες είναι μία εργαζόμενη μαμά που μοιράζεται τιπς και συμβουλές για το παιδάκι της για να βλέπουν και άλλες μανούλες πως η ίδια ζει με το παιδάκι της. Καθημερινά ανεβάζει φωτογραφίες και στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της, μοιράζοντας μοναδικές στιγμές με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Δεν μπορούμε βέβαια να μην αναφέρουμε ότι η κύπρια δημοσιογράφος και μοντέλο έχει καταπληκτικό γούστο, όχι μόνο στη μόδα αλλά και στη διακόσμηση! Η απόδειξη, το μοντέρνο σπίτι της στο οποίο περνάει το χρόνο με την οικογένεια της και συχνά μοιράζεται με τους ακόλουθους της φωτογραφίες από κάθε γωνιά του σπιτιού.

Έχεις ξαναδεί όμως το σπίτι τoυς; Τον χώρο που περνάενε αξέχαστες στιγμές με το αγοράκι τους; Το μοντέρνο διαμέρισμα τους είναι πραγματικά υπέροχο! Η διακόσμηση του χώρου είναι εκπληκτική. Μέσα από φωτογραφίες που δημοσίευσε το τελευταίο διάστημα μπορεί κάποιος να δει την διακόσμηση και τη διαρρύθμιση που έχει κάνει η νεαρή μητέρα με το χώρο.

Μεταξύ άλλων βλέπουμε τα υπνοδωμάτια και το σαλόνι αλλά και όλους τους αγαπημένους της χώρους στο σπίτι.

Δείτε τους προσωπικούς χώρους τις οικογένειας μέσα από τις παρακάτω φωτογραφίες που συγκεντρώσαμε:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ