“Έφυγε” από την ζωή πριν από λίγο, η αγαπημένη ηθοποιός, Έλλη Κυριακίδου σκορπίζοντας θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο αλλά και σε όλους τους Κύπριους και Ελλαδίτες που την αγάπησαν μέσα από τα έργα της και την πορεία της στο χώρο. Τα τελευταία χρόνια την απολαμβάναμε μέσα από τις σειρές του Ανδρέα Γεωργίου, ενώ η ίδια είχε αποσυρθεί τους τελευταίους μήνες λόγω προβλημάτων υγείας.

Την δυσάρεστη είδηση μοιράστηκε με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό ο Ανδρέας Γεωργίου, όπου εναπόθεσε το τελευταίο βίντεο μέσα από το νοσοκομείο πριν μας “αποχαιρετίσει”. Ο ίδιος δεν δίστασε να μοιραστεί τις σκέψεις του και να γράψει στη λεζάντα τα αποχαιρετιστήρια λόγια του, στην συνάδελφο και συνεργάτη του για χρόνια.

Όπως έγραψε:

“Αυτή η ψυχούλα σήμερα έφυγε… άφησε πίσω της πολλή αγάπη… τόση πολλή που θα την έχουμε γύρω μας για πάντα… Έλλη μου σε ευχαριστώ για όλες αυτές τις στιγμές που με κοίταζες στα μάτια και γαλήνευες την ψυχή μου. Θα σιγοτραγουδάω για πάντα το τραγούδι μας… «Σ αγαπώ και μαρεσει η ζωή γιατί εσένα αγαπώ»”

Δείτε την ανάρτηση του Ανδρέα Γεωργίου:

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ