Ο γνωστός ηθοποιός χθες το βράδυ πέρασε δύσκολες στιγμές αφού το σκυλάκι του, η Λούνα δηλητηριάστηκε από κάποιο άτομο της περιοχής.

Συγκεκριμένα, ο Μαρίνος Χατζηβασιλείου δημοσίευσε μία φωτογραφία από το σκυλάκι του λιπόθυμο και από πάνω του μερικά άτομα να προσπαθούν να το βοηθήσουν. Η αιτία, σύμφωνα με τον ηθοποιό, μια «Φόλα» η οποία είναι πολύ επικίνδυνη αν κάποιο σκυλάκι ή άλλο ζώο το πάρει στο στόμα του. Σε κάποιες περιπτώσεις ακόμη και να αγγίξει ένα ζώο την δηλητηριασμένη τροφή, μπορεί να έχει ως θλιβερή συνέπεια το θάνατό του.

Βέβαια, αν αντιμετωπιστεί γρήγορα και σωστά υπάρχει η δυνατότητα το ζώο να σωθεί. Έτσι, ο γνωστός ηθοποιός, ήθελε να μοιραστεί το θλιβερό αυτό συμβάν με τους διαδικτυακούς του φίλους για να ενημερώσει άλλα άτομα στην Αγία Βαρβάρα στη Λευκωσία να προσέχουν και να παρατηρούν τα κατοικήδιά τους για συμπτώματα.

Πολλοί φίλοι και γνωστοί σχολίασαν κάτω από τη φωτοραφία χαρίζοντας ευχές στο άτυχο σκυλάκι να αναρρώσει γρήγορα. Πολλά ήταν και τα άτομα που κοινοποίησαν τη φωτογραφία για να γίνει το περιστατικό γνωστό σε όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο.

Δείτε την ανάρτηση:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ