Ποιον άνδρα “αποθέωνε” η Αριστοτέλους μπροστά στα μάτια του Εφραίμ;

Ποιος είναι;

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους, κατά την διάρκεια της εκπομπής “Με αγάπη Χριστιάνα”, εκμυστηρεύτηκε τον ηθοποιό που θεωρεί πάρα πολύ ωραίο αλλά και τον ρόλο που της προκαλεί δέος, παρακολουθώντας την εξέλιξή του.

Νέος, ωραίος, επιτυχημένος, new entry στο χώρο της υπομριτικής και “μήλον της έριδος” για τις γυναίκες, ο ηθοποιός κέντρισε το ενδιαφέρον της παρουσιάστριας στη σειρά, γεγονός που δεν παρέλειψε να συζητήσει και με τον Γιώργο Εφραίμ. Στο πλαίσιο συζήτησης στο σπίτι τους, του ανέφερε την “αδυναμία” της στην αγαπημένη της σειρά, δείχνοντας του φωτογραφίες στα social media. Η ομορφιά του με το πόσο “Κύριος” είναι στην σειρά ήταν ο συνδυασμός που κέντρισε το ενδιαφέρον της συζήτησής τους, ενω δεν παρέλειψε να τονίσει και ότι και ο ποδοσφαιριστής της δείχνει ωραίες γυναίκες, αναγνωρίζοντας και οι δυο την αντικειμενική ομορφιά γύρω τους.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Και φυσικά ο λόγος, για τον Μιχάλη Λεβεντογιάννη, τον πρωταγωνιστή της σειράς “Αγγελική” του Αlpha που απολαμβάνουμε καθημερινά στις 18.30. Ο ρόλος του… ιπποτικός και η εμφάνισή του καθηλωτική και άκρως γοητευτική.