Ο Πιέρος Σωτηρίου είναι ένας από τους πιο γνωστούς Κύπριους ποδοσφαιριστές ο οποίος έχει αποκτήσει δημοσιότητα και στο εξωτερικό. Πριν από λίγες εβδομάδες ο Πιέρος πήρε μεταγραφή σε νέα ποδοσφαιρική ομάδα και μετακόμισε στην χιονισμένη Βουλγαρία. Είχε αφήσει πίσω όμως τη γυναίκα της ζωής του, Μαρία Κορτζιά, και τον νεογέννητο γιο του.

Μαμά και μπέμπης είχαν επισκεφθεί τον μπαμπά στη Βουλγαρία για μια εβδομάδα και τώρα επέστρεψαν στη Λεμεσό. Η ολοκληρωμένη μετακόμιση της οικογένειας στη Βουλγαρία ενδέχεται να πραγματοποιηθεί μέσα στον μήνα σύμφωνα με όσα είχε δηλώσει πριν μερικές ημέρες η Μαρία Κορτζιά.

Ο Πιέρος, χθες Κυριακή παρακολούθησε στην τηλεόραση του νέου του σπιτιού το παιχνίδι ποδοσφαίρου και δεν δίστασε να μοιραστεί τη στιγμή με τους διαδικτυακούς του θαυμαστές. Συγκεκριμένα, μέσα από το μικρό βίντεο πήραμε και μία μικρή ματιά από το εσωτερικό του νέου σπιτιού. Το σαλόνι είναι πραγματικά μαγευτικό, ο χαμηλός φωτισμός και τα μοντέρνα έπιπλα δημιουργούν μία πολύ ωραία αρμονία με το χώρο.

Δείτε το βίντεο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ