Η Ραμόνα Φίλιπ είναι μία από τις πιο αγαπημένες σχεδιάστριες μόδας στην Κύπρο και όχι άδικα! Πολλές νεαρές γυναίκες, την ακολουθούν στα κοινωνικά δίκτυα για να  βλέπουν τις εκπληκτικές δημιουργίες της αλλά και τον τρόπο που η ίδια ντύνεται στην καθημερινότητά της. Καθημερινά ανεβάζει φωτογραφίες και στιγμιότυπα από την ζωή της, μοιράζοντας μοναδικές στιγμές με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Δεν μπορούμε βέβαια να μην αναφέρουμε ότι η όμορφη σχεδιάστρια έχει καταπληκτικό γούστο, όχι μόνο στη μόδα αλλά και στη διακόσμηση! Η απόδειξη, το μοντέρνο σπίτι της στο οποίο περνάει τον ελεύθερο της χρόνο και συχνά μοιράζεται με τους ακόλουθους της φωτογραφίες από κάθε γωνιά του σπιτιού.

Έχεις ξαναδεί όμως το σπίτι της; Η μοντέρνα μονοκατοικία που βρίσκεται στη Λευκωσία, είναι πραγματικά υπέροχη! Εκτός από τον υπέροχο κήπο, η διακόσμηση του εσωτερικού χώρου είναι εκπληκτική. Μέσα από φωτογραφίες που δημοσίευσε στο Instagram μπορεί κάποιος να δει την διακόσμηση και τη διαρρύθμιση που έχει κάνει η Ραμόνα με το χώρο.

Δείτε τους προσωπικούς χώρους της σχεδιάστριας μέσα από τις παρακάτω φωτογραφίες που συγκεντρώσαμε:

 

 

 

 

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ