Σε αυτοπεριορισμό τέθηκε από το Σάββατο η παρουσιάστρια, Χριστιάνα Αριστοτέλους λόγω επαφής με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού. Η ίδια έπειτα από ενημέρωση που είχε από το Υπουργείο Υγείας και τους επί καθήκοντι εργαζόμενους τέθηκε σε αυτοπεριορισμό από την πρώτη στιγμή, τηρώντας όλα τα μέτρα. Έπειτα από την ενημέρωση που είχε, υποβλήθηκε αμέσως σε rapid test για τον κορωνοϊό και στην συνέχεια σε μοριακό με τα αποτελέσματα να ήταν και στα δυο σύμφωνα με πληροφορίες μας… αρνητικά.

Η παρουσιάστρια θα μείνει εκτός τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών υποχρεώσεων αφού είναι περιορισμένη και δεν πρέπει να έρχεται σε επαφή με κανέναν.

Η σημερινή απογευματινή εκπομπή του “Με αγάπη Χριστιάνα” προβλήθηκε κανονικά αφού τον ρόλο του παρουσιαστή είχαν ο Χάρης Παπαθεοχάρους και ο Τάσος Ευαγγέλου. Μάλιστα ο Χάρης Παπαθεοχάρους “μπήκε στο ρόλο” αφού φόρεσε και μια ξανθιά περούκα!

Μεταξύ άλλων οι παρουσιαστές του “Με αγάπη Χριστιάνα” ευχήθηκαν στους τηλεθεατές καλή σαρακοστή και υγεία στην αγαπημένη τους φίλη και παρουσιάστρια Χριστιάνα Αριστοτέλους.

Δείτε το απόσπασμα:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ