Είναι δύσκολο να βρει κάποιος το καταλληλότερο δώρο Αγίου Βαλεντίνου για το σύντροφο του. Οι περισσότεροι χαρίζουν λουλούδια, μπορεί και καμιά σοκολάτα αλλά είναι όλα αυτά αρκετά; Μερικοί άντρες προτιμούν να παίρνουν στις συντρόφους τους ένα δώρο που θα το χρησιμοποιούν συνέχεια και θα το έχουν καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής τους. Ίσως ένα κόσμημα, κάποιο αξεσουάρ ή παπούτσια.

Έτσι, η αναζήτηση του «τέλειου» δώρου ξεκίνησε για τον Χάρη Παπαθεοχάρους αφού χθες επισκέφθηκε τα καταστήματα. Ο ίδιος διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τουαφού έχει βρει τον έρωτα και την δοτικότητα σε ένα ξεχωριστό κορίτσι που εκτός των άλλων ψυχικών χαρισμάτων είναι και μια… καλλονή. Ο δημοσιογράφος ως προς την αναζήτηση δώρων αντί σε κοσμηματοπωλείο μπήκε σε κατάστημαηλεκτρονικών συσκευών και αγόρασε στην σύντροφό του έναν… βραστήρα!

Δεν μπορούμε όμως να μην σχολιάσουμε τη χρησιμότητα που θα έχει το συγκεκριμένο δώρο αφού σπίτι χωρίς βραστήρα δεν γίνεται και σίγουρα θα κάνει τη ζωή της αγαπημένης του πιο εύκολη.

Και μπορεί να μας φαίνεται ένα περίεργο δώρο αλλά σίγουρα τα αληθινά δώρα δίνονται στην καθημερινότητά μας.

Δείτε το στιγμιότυπο:

]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ