Τα Digital Signage της Prestigio γίνονται σύμμαχος στη καταπολέμηση της παγκόσμιας πανδημίας

Η Prestigio αποτελεί ιδιωτική επωνυμία του ομίλου ΑSBIS

Η πανδημία Covid-19 παραμένει ξεκάθαρα ένα σημαντικό ζήτημα υγείας, το οποίο προκαλεί ιδιαίτερη ανησυχία καθώς συνεχίζει να εξαπλώνεται σε ευρεία κλίμακα, γεγονός που απαιτεί τις κατάλληλες δράσεις για να καταπολεμιστεί άμεσα.

Τα Digital Signage της Prestigio γίνονται σύμμαχος στη καταπολέμηση της παγκόσμιας πανδημίας αφού προχωρούν ένα βήμα παρά πέρα και μετατρέπονται σε απολυμαντικά χεριών με αισθητήρα θερμοκρασίας και έξυπνα ενσωματωμένα χαρακτηριστικά.

Φροντίδα & Ασφάλεια στο χώρο σας:

Έχει χωρητικότητα αντισηπτικού εώς και 3 λίτρα και προειδοποιεί όταν το αντισηπτικό κοντεύει να τελειώσει. Ακόμη διαθέτει αισθητήρα θερμοκρασίας σώματος, στέλνοντας ειδοποίηση όταν κάποιος έχει θερμοκρασία πέρα απο το κανονικό όριο. Χρησιμοποιείται σε εσωτερικούς χώρους όπου βρίσκονται πολλά άτομα όπως εμπορικά κέντρα, εισόδους εταιρειών, υπεραγορές, σινεμά, θέατρα, εστιατόρια κλπ. Στόχος, η διασφάλιση της υγείας των επισκεπτών και των εργαζομένων στο χώρo όπου τοποθετείται.

Έχει ανθεκτική κατασκευή, αφού αποτελείται από μια μεταλλική θήκη και οθόνη με γυαλί. Μπορεί να τοποθετηθεί απευθείας στον τοίχο ή σε βάση με ρυθμιζόμενο ύψος.

 

Σε τι διαφέρει απο τα συνηθισμένα απολυμαντικά χεριών;

Στο επάνω μέρος του Digital Signage υπάρχει μια φωτεινή οθόνη που επιτρέπει στον αγοραστή του προϊόντος να παρουσιάσει ένα μήνυμα στον περαστικό που θα χρησιμοποιήσει το αντισηπτικό.

Υπάρχει ενσωματωμένο εξειδικευμένο λογισμικό (Android 7.1) και σύστημα διαχείρισης περιεχομένου το οποίο δημιουργεί, διαχειρίζεται και μεταδίδει διαφημιστικές καμπάνιες. Το μήνυμα αυτό μπορεί να είναι προσφορά, ενημέρωση, είδηση, βίντεο κλπ.

Ακόμη υπάρχει ενσωματωμένη μπροστινή κάμερα, η οποία αναγνωρίζει το φύλο και την ηλικία του ατόμου που βρίσκεται ακριβώς μπροστά του, έτσι αντιλαμβάνεται αυτόματα ποιο μήνυμα πρέπει να προωθήσει.

Αυτά τα 2 ‘’έξυπνα’’ χαρακτηριστικά που διαθέτει, συνεργάζονται άψογα μεταξύ τους και αποτελούν ένα ισχυρό εργαλείο όχι μόνο για την διασφάλιση της δημόσιας υγείας αλλά και για τη συλλογή στατιστικών κοινού που χρησιμοποιούνται για διεξαγωγή στοχευμένων διαφημιστικών καμπανιών και αναλυτικών στοιχείων.

‘’Τα Digital Signage της Prestigio πρωτοπορούν και καλύπτουν αποτελεσματικά τις ανάγκες της σημερινής αγοράς. Πέρα του ότι απολυμαίνουν τα χέρια και μετρούν τη θερμοκρασία, το έξυπνο λογισμικό και η ενσωματωμένη κάμερα που διαθέτουν, τα καθιστούν μοναδικά. Είναι κατάλληλα για χώρους με αρκετό κόσμο ώστε να είναι πιο αποτελεσματική η χρήση τους αφού προωθούν διαφημιστικά μηνύματα και όχι μόνο στους χρήστες’’ δήλωσε ο Λεύκιος Θεοδοσίου, Γενικός Διευθυντής , ASBIS Kypros Ltd.

Σχετικά με την ASBIS:

H ASBIS είναι κορυφαία εταιρεία στον τομέα της τεχνολογίας η οποία ειδικεύεται στην διανομή προϊόντων και συστημάτων τεχνολογίας, τα οποία διανέμει σε πάνω από 25 χώρες σε όλο τον κόσμο, και έχει ως βάση της την Λεμεσό. Η ASBIS εκπροσωπεί και διανέμει προϊόντα κορυφαίων προμηθευτών όπως είναι η Apple, AMD, Dell, Intel, Microsoft, Tp-Link, Samsung, Seagate, Ubiquiti αλλά επίσης και τις δικές της μάρκες Prestigio, Canyon και Perenio. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ASBIS μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.asbis.com.cy ή τηλεφωνήστε στο 25-257350, ή μέσο e-mail στο info@asbis.com.cy

Σχετικά με την Prestigio:

Η διεθνής μάρκα Prestigio προσφέρει ήδη μια ευρεία επιλογή ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης για το σπίτι, την εκπαίδευση και τις επιχειρήσεις για περισσότερα από 16 χρόνια. Προϊόντα Prestigio: τηλεοράσεις, tablet, φορητοί υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα, TVs, DVR, GPS, καθώς και διαδραστικές οθόνες, ηλεκτρονικές ετικέτες τιμών και τεχνολογίες που βασίζονται σε RFID πωλούνται σε 30 χώρες. Το 2019, με την επωνυμία Prestigio, προϊόντα όπως το μοναδικό Click&Touch touchpad στο πληκτρολόγιο, το σταθμό φόρτισης για συσκευές Apple και τα έξυπνα ηχεία με φωνητικό βοηθό εμφανίστηκαν επίσης στην αγορά. Τα κέντρα παραγωγής, σχεδιασμού και τεχνικής υποστήριξης βρίσκονται στην Κίνα, την Ευρώπη και τη Λευκορωσία. Η Prestigio δραστηριοποιείται σε 15 χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Κοινοπολιτείας Ανεξάρτητων Κρατών, της Ευρώπης, της Αφρικής και της Μέσης Ανατολής. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.prestigio.com