Συνεχίζεται το UniFest 2020 στο Nicosia Mall και σου υπόσχεται την πιο incredible ακαδημαϊκή χρονιά

To Nicosia Mall συμμετέχει και φέτος στη μεγαλύτερη φοιτητική γιορτή

Μια μοναδική φοιτητική εμπειρία σε προσκαλεί να ζήσεις το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της πρωτεύουσας. , στο UniFEST 2020 Digital Edition, με παιχνίδια, διαγωνισμούς, εκπτώσεις και σούπερ δώρα.

Μπαίνοντας λοιπόν στη σελίδα του Nicosia Mall στο UniFEST (https://studentlife.com.cy/unifest2020/nicosia-mall), μπορείς να παίξεις online και να κερδίσεις με μόνο ένα κλικ, λαμβάνοντας μέρος στο διαδικτυακό παιχνίδι του Nicosia Mall.

Ο πρώτος παίκτης που θα ξεχωρίσει με το μεγαλύτερο σκορ, στις 31 Οκτωβρίου, κερδίζει κουπόνι αξίας €150 από το Collective Store. Οι παίκτες στις θέσεις 2 – 28 κερδίζουν μεγάλα δώρα όπως ρούχα, παπούτσια, cosmetics, accessories κ.α.

Επιπλέον, όπως και πέρσι έτσι και φέτος, εάν είσαι φοιτητής μπορείς να προμηθευτείς το βιβλιαράκι εκπτώσεων, που είναι γεμάτο προσφορές, ειδικά για σένα. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δείξεις τη φοιτητική σου ταυτότητα στο Information Desk του Nicosia Mall για να εξαργυρώσεις εκπτωτικά κουπόνια σε αγαπημένα σου brands, καφετέριες και εστιατόρια.

Κυκλοφόρησε με άλλον αέρα στο μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της πρωτεύουσας, αφού η νέα ακαδημαϊκή χρονιά δε θα μπορούσε να έχει πιο incredible ξεκίνημα. Ζήσε την λοιπόν, στην καλύτερη δυνατή εκδοχή της.