Πριν από λίγες μέρες, ο Μαρίνος Χατζηβασιλείου ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους ότι κάποιος στην περιοχή του δηλητηρίασε τη σκυλίτσα του και από τότε έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Η αιτία, μία «Φόλα» που τοποθέτησε κάποιος «κακός» άνθρωπος σύμφωνα και με τον γνωστό ηθοποιό. Η αγαπημένη του σκυλίτσα Λούνα, τελικά δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή παρά τις προσπάθειες του ίδιου, αλλά και των κτηνίατρων που δεν κατάφεραν να την επαναφέρουν.

Ο Μαρίνος Χατζηβασιλείου, φανερά συγκινημένος και θλιμμένος που έχασε τη σκυλίτσα του δημοσίευσε μία ανάρτηση για να ενημερώσει τους διαδικτυακούς του φίλους, αλλά και για να την αποχαιρετίσει με τον πιο συγκινητικό τρόπο. Δημοσίευσε ένα μικρό βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστεί η Λούνα η οποία κοιτάζει τον ιδιοκτήτη της και στη συνέχεια στρέφεται προς ένα άδειο οικόπεδο με δέντρα και πέτρες. Τα λόγια του ηθοποιού είναι αυτά που «λύγισαν» όλο το διαδίκτυο χωρίς να μπορεί κάποιος να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

«Ηρτες να μας μάθεις την ταπεινοτητα τζιαι την ανιδιοτελή αγάπη. Τώρα εκαταλαβα ότι έσιει ανθρώπους αρρωστους που κατζια. Εν τους μισώ, απλά θα προσέχω… Φυε αγαπημένη μας τζιαι ευχαριστούμε σε για ουλλες τες τέλειες στιγμές που μας έδωκες… ΕΛΕΎΘΕΡΗ – ΠΕΡΊΠΑΤΟ ΛΟΎΝΑ ΜΟΥ…»

Δείτε την ανάρτηση:

Ηρτες να μας μάθεις την ταπεινοτητα τζιαι την ανιδιοτελή αγάπη. Τώρα εκαταλαβα ότι έσιει ανθρώπους αρρωστους που κατζια. Εν τους μισώ, απλά θα προσέχω… Φυε αγαπημένη μας τζιαι ευχαριστούμε σε για ουλλες τες τέλειες στιγμές που μας έδωκες… ΕΛΕΎΘΕΡΗ – ΠΕΡΊΠΑΤΟ ΛΟΎΝΑ ΜΟΥ…

Posted by Μαρίνος Χατζηβασιλείου on Wednesday, February 24, 2021

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ