Η Κυριακή συνηθίζεται να είναι οι ημέρα που μαζεύεται όλη η οικογένεια στο σπίτι και περνάνε χρόνο μαζί. Μπορεί λόγω του κορονοϊού να μην μπορεί να μαζευτεί στο σπίτι ολόκληρη η οικογένεια, αλλά το Κυριακάτικο τραπέζι τουλάχιστον για τα άτομα που μένουν μόνιμα στο σπίτι είναι “ιερή” παράδοση.

Ο Λουκάς Φουρλάς είναι πολύ ενεργός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του. Ιδιαίτερα στο Instagram, καθημερινά μοιράζεται φωτογραφίες από την προσωπική του ζωή αλλά και από την επαγγελματική. Έτσι, ενημερώνει τους διαδικτυακούς του φίλους για όλα τα ενδιαφέρον πράγματα που κάνει κάθε μέρα.

Χθες Κυριακή, ο Κύπριος Ευρωβουλευτής άναψε τα κάρβουνα του και έδειξε στους διαδικτυακούς του θαυμαστές πως πρέπει να γίνεται η παραδοσιακή σούβλα! Εκμεταλλεύτηκε την ηλιόλουστη μέρα και ετοίμασε φαγητό για την οικογένειά του.

Έδειξε σε όλους ότι παρά τις πολιτικές του υποχρεώσεις, δεν παύει να είναι και “μάστρος” της κυπριακής σούβλας.

Η φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagarm απεικονίζει τον ίδιο στο πεζοδρόμιο δίπλα από την “φουκου” με την σούβλα να είναι σχεδόν έτοιμη και μας ανοίγει την όρεξη! Μάλιστα, στη φωτογραφία έγραψε:

«Καλή Κυριακή με παραδοσιακή σούβλα»

Δείτε την ανάρτηση:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ