Το ΚΥΦΑ – Κέντρο Υποστήριξης Ανθρώπων που ζουν με HIV/AIDS στην Κύπρο – μεταφέρει μηνύματα υπέρ της ενημέρωσης και ενάντια στην προκατάληψη για τον ιό HIV και τους οροθετικούς ανθρώπους. Παράλληλα, με κύριο slogan το ΕΞΕΤΑΣΟΥ – KNOW YOUR STATUS παρακινεί τον καθένα μας να εξεταστεί για να γνωρίζει το στάτους του, στο KYFA Checkpoint στη Λεμεσό ή σε κέντρο της επιλογής του.

 

Παράλληλα, σε συνέχεια των εκδηλώσεων των περασμένων ετών για το σχηματισμό της κόκκινης κορδέλας, του παγκόσμιου σύμβολου του αγώνα κατά του HIV/AIDS, φέτος πραγματοποιήθηκε συμβολική φωτογράφιση ενός άνδρα και μίας γυναίκας φορώντας την κόκκινη κορδέλα, με πρωταγωνιστές την Κάλια Ελευθερίου και τον Τζούλιο Φιλίππο Ντ’Ερρίκο για να μεταφερθεί κι αυτή τη χρονιά το μήνυμα της διεθνής εκστρατείας, την 1η Δεκεμβρίου, ROCK THE RIBBON.

Η κόκκινη κορδέλα είναι πλέον ένα παγκόσμιο σύμβολο. Συμβολίζει τον αγώνα κατά του HIV/AIDS και θα την δείτε παντού την 1η Δεκεμβρίου, την Παγκόσμια Ημέρα για την καταπολέμηση του ιού.

Δείτε τις φωτογραφίες:

 

Τις φετινές εκστρατείες συντόνισε για μία ακόμη χρονιά η εταιρεία Tree Creative Room, σε συνεργασία με τις ομάδες The Agency και Yioli Aristotelous Studios.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ