Η Ελένη Φουρέιρα ανεβάζει τη θερμοκρασία με το «Temperatura», το νέο της hit single που κυκλοφορεί, το οποίο αναμένεται να τραγουδήσουμε και να χορέψουμε κάτω από τον καλοκαιρινό ήλιο

Latin ρυθμός, «φρέσκος» ήχος, catchy ελληνικός στίχος και το μοναδικό ταπεραμέντο της Ελένης Φουρέιρα δημιουργούν το anthem του φετινού καλοκαιριού.

Και φυσικά όλη αυτή η φρεσκάδα δεν θα μπορούσε να λείψει από το “fashion forward” της ελληνικής δισκογραφίας και όσο αφορά το στιλ της. Η γνωστή τραγουδίστρια εμπιστεύτηκε τον Δήμο Natar και τον Ανδρέα Γεωργίου, για την δημιουργία που θα φόραγε στο video clip της και θα “αποθέωνε” το αποτέλεσμα.

Φαντασία, δημιουργικότητα με κυπριακή σφραγίδα και το σχεδιαστικό δίδυμο που χαράζει τεράστια πορεία στον χώρο της μόδας να μετράει ακόμα μια μεγάλη επιτυχία.

Δείτε το σύνολο που ετοίμασαν για την Ελένη Φουρέιρα, η οποία τους ευχαρίστησε και δημόσια μέσα από σχόλιο στην φωτογραφία βάζοντας μια καρδιά αλλά και ένα insta stick που εκδηλώνει “ευγνωμοσύνη” Aξίζει να τονιστεί ότι το styling είναι του Μάρκου Ανδριώτη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ