Η αγαπημένη Κύπρια ηθοποιός Ειρήνη Κωνσταντίνου έγινε γνωστή μέσα από πολλές κυπριακές σειρές, μία εκ των οποίων και “Οι Τάκκοι”. Πριν από λίιγες ημέρες η γνωστή ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στη δημοσιογράφο Ιζαμπέλα Κούντουρου για το “StudentLife” όπου μεταξύ άλλων η ηθοποιός περιέγραψε ένα περιστατικό που θυμάται μέχρι και σήμερα. Συγκεκριμένα το περιστατικό συνέβη στα γυρίσματα της σειράς “Οι Τάκκοι” και είναι ντροπιαστικό για την ίδια αλλά ξεκαρδιστικό για όλους τους υπόλοιπους!

Μεταξύ άλλων η γνωστή ηθοποιός είπε:

«Είμαι πολύ τυχερή που μου δόθηκε αυτός ο ρόλος! Με έκανε γνωστή στον κόσμο και αγαπήθηκε τόσο πολύ που μέχρι σήμερα ο κόσμος με αποκαλεί «Πέννυ». Ήταν μια υπέροχη συνεργασία με το κανάλι Sigma και με όσους δούλευαν για τη σειρά. Δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα από το να παίζεις έναν ρόλο που σε ευχαριστεί και να χαίρεσαι κάθε σκηνή που γυρίζεις με τους συνεργάτες σου!

Μέσα στα τρία χρόνια που κράτησε η σειρά φαντάζεσαι ότι τα ευτράπελα πήγαιναν… σύννεφο! Ένα που θυμήθηκα τώρα είναι όταν πήγαμε στο υδροπάρκο κι ανέβηκα πάνω σε μια τεράστια μπάλα για τις ανάγκες του γυρίσματος, και μετά φοβόμουν να κυλήσω για να κατέβω!

Οπότε άρχισα να φωνάζω βοήθεια και να έχω κερκίδα τον Δημήτρη Τοκαρή (σεναριογράφο της σειράς), τον Πανίκκο Πιλάλη (Πάμπη Φκιακουρή) και πολλούς επισκέπτες να γελούν μέχρι να πάρω την απόφαση να τσουλήξω επιτέλους! Ήταν αρκετά ντροπιαστικό για ‘μένα και ξεκαρδιστικό για τους υπόλοιπους!».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ