Η Χριστιάνα Αντωνίου αποκαλύπτει αν δέχθηκε πρόταση από Αριστοτέλους και Σκορδά

Και γιατί είπε… “όχι”

Καλεσμένη στην Ελπίδα Ιακωβίδου ήταν η Χριστιάνα Αντωνίου, η οποία μεταξύ άλλων αποκάλυψε και τις τηλεοπτικές προτάσεις που είχε και αρνήθηκε αλλά απάντησε και για πρώτη φορά και για τις φήμες περί νέας συνεργασίας με την Χριστιάνα Αριστοτέλους, οι οποίες υπήρχαν από το καλοκαίρι.

Η ίδια αποκάλυψε ότι είχε πρόταση από ελλαδική εκπομπή και την αρνήθηκε ενώ όσο αφορά την παρουσιάστρια του “Με αγάπη Χριστιάνα” μίλησε για τη σχέση τους αλλά και για το ενδεχόμενο συνεργασίας, αναφέροντας

“Είχα τηλεοπτικές προτάσεις…

Για μένα η Φαίη, είναι μια πάρα πολύ καλή παρουσιάστρια, ίσως η καλύτερη της Ελλάδας. Έχει δουλέψει πάρα πολύ, είναι μια ήρεμη δύναμη, είναι μια πανέξυπνη γυναίκα και ξέρει πως κινείται. Η αλήθεια είναι, ότι έχω δεχθεί πρόταση να είμαι στην εκπομπή της για να είμαι στην ομάδα, μέρος της εκπομπής. Είναι η πρώτη φορά που το λέω. Είναι τιμή μου και χαρά μου… Δεν ήταν το σωστό timing όσο αφορά και το θέμα covid, δεν θα ήταν καλό να ήμουν στην Ελλάδα αυτή την στιγμή αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει στο μέλλον.

Την Χριστιάνα Αριστοτέλους, την αγαπώ πάρα πολύ ήταν αυτή που με έβαλε στο πάνελ. Μετά χωρίσανε οι δρόμοι μας, εγώ έμεινα στο Mega γιατί είχα και το ραδιόφωνο που δεν μπορούσα να το αφήσω. Είχαμε απίστευτη χημεία αλλά όταν χωρίζουν οι επαγγλεματικοί δρόμοι είναι λογικό να “παγώνει” η σχέση μας και να χανόμαστε… Έχουμε όμως μια πολύ καλή σχέση, πήγα στον Alpha, ήπιαμε καφέ αλλά δεν υπήρχε ποτέ πρόταση από την Χριστιάνα για συνεργασία.”