Σήμερα το απόγευμα η Γιώτα Κουφαλίδου ήταν καλεσμένη της Χριστιάνας Αριστοτέλους στο “Με αγάπη Χριστιάνα” όπου μεταξύ άλλων μίλησε και για την προσωπική της ζωή.

Σε σχετική ερώτηση της Χριστιάνας για το αν έχει περάσει δυσκολίες στον γάμο της η Γιώτα Κουφαλίδου αναφερόμενη στο διάστημα όταν διαγνώστηκε με καρκίνο είπε:

«Ναι, περάσαμε τις δυσκολίες μας η αλήθεια. Η πιο δύσκολη φάση που περάσαμε ήταν όταν διαγνώστηκα με καρκίνο. Περάσαμε πάρα πολύ δύσκολα εκείνο τον καιρό. Περάσαμε και μια μικρή κρίση στον γάμο μας και ήταν και η μοναδική φορά. Γιατί ξέρεις τι γίνεται… Ξαφνικά ήρθαν τα πάνω κάτω στο σπίτι μας, οπότε όταν είχα εγώ το θέμα της υγείας μου υπήρχε ένα κλίμα πολύ παράξενο. Ο Στέλιος δεν μπορούσε να διαχειριστεί αυτό το πράγμα που μου συνέβη. Όταν είσαι μια χαρά και ξαφνικά σου συμβαίνει αυτό το πράγμα, εκεί που δεν περιμένεις ούτε καν να συμβεί το οτιδήποτε… Ξαφνικά χάνεται όλος ο κόσμος γύρω σου.

Παράλληλα η ίδια ανέφερε ότι εκείνη ήταν η δυνατή στη σχέση τους.

Μπορώ να σου πω πως εγώ ήμουν πιο δυνατή σε αυτό το πράγμα και νομίζω πως τον στήριξα και λίγο λίγο περισσότερο. Ο Στέλιος είναι πολύ κλειστός ως χαρακτήρας. Δεν εκδηλώνεται και δεν εκφράζεται ως χαρακτήρας. Μπορεί να περνά κάτι πολύ άσχημο και δεν θα το πει ποτέ, δεν θα το εκφράσει, δεν θα το εκδηλώσει, δεν θέλει να ταλαιπωρήσει τον άλλο, δεν θέλει να τον αγχώσει και δεν θέλει να τον νευριάσει. Έχει αυτά τα χαρακτηριστικά, σε σχέση με εμένα που είμαι χείμαρρος»

Δείτε το απόσπασμα:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ