Ένας γάμος-υπερπαραγωγή που έκανε τα Κοκκινοχώρια να… παραμιλούν!

To εντυπωσιακό νυφικό, η εξαώροφη τούρτα και η έκπληξη της νύφης στον γαμπρό κατά την είσοδο στο γαμήλιο πάρτυ

Ενώπιον Θεού και ανθρώπων ένωσαν χθες τις ζωές τους ο Κυριάκος Γκαρίος από το Παραλίμνι και η Χαρά Ζαχαρία από το Αυγόρου, που “έκλεψε” τις εντυπώσεις φορώντας ένα υπέροχο νυφικό κεντημένο στο χέρι με αστραφτερές πέτρες και σχέδια, γνωστού οίκου μόδας της Βυρητού.

Το Μυστήριο τελέστηκε στο εξωκλήσι του Αγίου Επιφανίου στην Αγία Νάπα, υπό τους ήχους βιολιού και μέσα σε ένα ειδυλλιακό και ρομαντικό σκηνικό, με θέα τη θάλασσα.

Ακολούθως οι νεόνυμφοι παρέθεσαν μια λαμπερή και εντυπωσιακή δεξίωση για συγγενείς και φίλους σε παραλιακό μαγαζί του Πρωταρά.

Το ζεύγος έκοψε με σπαθί την εξαώροφη τούρτα στολισμένη με χρυσά λουλούδια που δέσποζε στο κέντρο του χώρου, την ώρα που φαντασμαγορικά πυροτεχνήματα μετέτρεψαν τη νύχτα, σε μέρα.

Το highlight της βραδιάς ήταν η έκπληξη που επεφύλαξε η νύφη στον γαμπρό, που έχει καταγωγή απο τον Λίβανο. Η είσοδος του ζευγαριού στη δεξίωση έγινε με τύμπανα και νταούλια και με βάση τα έθιμα της γειτονικής χώρας.

Το γλέντι συνεχίστηκε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, αφού για τη διασκέδαση των εκλεκτών προσκεκλημένων επιστρατεύτηκε DJ, κατευθείαν από την Αθήνα!