Αλλάζει μέρα η Πρεμιέρα της πολυαναμένομενης θεατρικής παράστασης λόγω θετικού κρούσματος κορωνοϊού!

Μετά από θετικό αποτέλεσμα σε τεστ σε ενός από τα άτομα της παραγωγής της θεατρικής παράστασης της Χριστιάνας Αρτεμίου, το “ΔΙ$ IS CYPRUS” θα μετακινήσει τις παραστάσεις που θα γίνονταν στο αμφιθέατρο Ιδαλίου για την τέταρτη εβδομάδα του Ιούλη και πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου, για την ασφάλεια των συνεργατών, αλλά και του κοινού.

Η Πρεμιέρα θα γίνει στις 14 Ιουλίου στο Σκαλί Αγλατζιάς, ενώ όλες οι υπόλοιπες παραστάσεις πρόκειται να πραγματοποιηθούν κανονικά.

Η ομάδα εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση, στην οποία ανακοινώσει τις νέες ημερομηνίες, ενημερώνει τον κόσμο τι γίνεται σε περίπτωση που θέλουν να μεταφέρουν τις κρατήσεις του σε καινούργιες ημερομηνίες, ενώ και την ενδεχόμενη επιθυμία να το ακυρώσουν.

Η επίσημη ανακοίνωση:

“Λόγω θετικού κρουσματος σε ένα άτομο της ομάδας παραγωγής, οι προγραμματισμένες μας παραστάσεις της επιθεώρησης ΔΙ$ IS CYPRUS στο Αμφιθέατρο ΙΔΑΛΙΟΥ, στις 10, 11 και 12 Ιουλίου, δεν θα πραγματοποιηθούν και μεταφέρονται σε καινούργιες ημερομηνίες, το Σάββατο 24 Ιουλίου, Κυριακή 25 Ιουλίου και Κυριακή 1η Αυγούστου.

Όσοι επιθυμούν να μεταφέρουν τις κρατήσεις τους στις καινούργιες ημερομηνίες, μπορούν να επικοινωνήσουν με την Tickethour στο 77777040. Όσοι δεν επιθυμούν να μεταφέρουν την κράτηση τους σε άλλες ημερομηνίες, τότε θα γίνεται επιστροφή χρημάτων από την Tickethour.
Οι υπόλοιπες μας προγραμματισμένες παραστάσεις, θα πραγματοποιηθούν κανονικά (εκτός απροόπτου).
Η ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΜΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΙΣ 14 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΟ ΣΚΆΛΙ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και την στήριξη σας και απολογούμαστε για την ταλαιπωρία που πιθανόν δημιουργηθεί”

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ