Καλεσμένη στην εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάνα” βρέθηκε χθες η Ειρήνη Καραγιώργη. Μεταξύ άλλων μίλησε για την κακοποίηση που βίωσε σε σχέση της στο παρελθόν.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η όμορφη παρουσιάστρια έκανε μια πολύ μεγάλη αποκάλυψη που σόκαρε το τηλεοπτικό κοινό. Η Χριστιάνα Αριστοτέλους αποκάλυψε ότι και η ίδια θέλει να μιλήσει για κάτι που βίωσε στο παρελθόν.

Στην χθεσινή εκπομπή 1ης Απριλίου, και χωρίς να είναι πλάκα ή πρωταπριλιάτικο ψέμα, μίλησε πολύ σοβαρά για κάτι που θέλει να μοιραστει με τον κόσμο.

Συγκεκριμένα η Χριστιάνα ανέφερε:

“Πιστεύω πως οποιος θέλει να μοιραστεί κάτι που έχει ζήσει να το κάνει. Είναι μεγάλο όφελος για όλους μας. Ακόμα και ένας άνθρωπος να βοηθηθεί . Διότι μπορεί να είναι η κόρη σου, η κόρη μου …”

Ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε το εξής:

“Κάνω ζέσταμά. Ο κάθε ένας απο εμάς έχει περάσει κάποια πράγματα.Και εμένα μέσα στο μυαλό το τελευταίο διάστημα, όχι με γυροφέρνει κάτι…κάποια φάση πολύ σύντομα έχω αποφασίσει ότι θέλω να μιλήσω για κάτι,διότι είναι αυτο που είπα και πριν, ακόμα και ένας άνθρωπος να βοηθηθεί μέσα απο μια δική σου εμπειρία το θεωρώ πραγματικά σημαντικό”

Δείτε το απόσπασμα:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ