Εδώ και λίγες ημέρες, μετά την δημοσιοποίηση του music video “el diablo” το οποίο θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στη φετινή Eurovision, ξεκίνησαν αντιδράσεις από πολλούς Κύπριους.

Συγκεκριμένα θρησκευόμενοι Κύπριοι και Θεολόγοι ζητούν να ακυρωθεί η συμμετοχή της Κύπρου αφού όπως υποστηρίζουν οι στίχοι του τραγουδιού επικαλούνται τον «Διάβολο» και δεν αρμόζει κάτι αντίστοιχο στη Θρησκεία μας.

Μάλιστα ομάδες ατόμων μαζεύουν και υπογραφές για να ακυρωθεί η συμμετοχή της Έλενας Τσαγκρινού με το «El diablo».

Νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι, ένα νέο περιστατικό διαδραματίστηκε στο Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου, όπου άντρας εισέβαλε στην αυλή του κτηρίου και επιτέθηκε λεκτικά σε δημοσιογράφο.

Λόγος ήταν για ακόμη μία φορά το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον διαγωνισμό της Eurovision. Συγκεκριμένα ο άντρας βρέθηκε μπροστά σε δημοσιογράφο του ΡΙΚ και σε έξαλλη κατάσταση άρχισε να του φωνάζει και να τον βρίζει. Ο δημοσιογράφος, όπως φαίνεται και στο βίντεο, προσπάθησε να αποφύγει τον άντρα τονίζοντας του πως πρέπει να απομακρυνθεί λόγω κορωνοϊού. Ο άντρας αφού είπε όσα ήθελε να πει αποχώρησε.

Μέλη της Αστυνομία βρέθηκαν στο σημείο και συνόδευσαν τον άντρα σε τοπικό αστυνομικό σταθμό για κατάθεση. Αναμένεται να κατηγορηθεί γραπτώς.

Δείτε το βίντεο:

«Είμαστε χριστιανοί ορθόδοξοι! Γ*μω το Θεό σας…» Best of #Pellotopos ????????

Posted by Costis Con on Saturday, February 27, 2021

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ