Η Χριστιάνα Αριστοτέλους είναι μία πολυάσχολη μητέρα. Εκτός από την καθημερινή τηλεοπτική εκπομπή, το ραδιόφωνο και τις φωτογραφίσεις, καθημερινά κάνει χώρο στο πρόγραμμα της για να περνάει χρόνο με τα παιδιά της!

Πολύ συχνά μάλιστα ανεβάζει φωτογραφίες με τα αγγελούδια της σε κοινές τους δραστηριότητες!

Σήμερα Κυριακή είναι φυσικά η μέρα η οποία η γνωστή κύπρια παρουσιάστρια περνάει το χρόνο με τα παιδιά της και δεν δίστασε να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους. Μπορεί ακόμη να είμαστε στην Άνοιξη, αλλά όπως γνωρίζουμε, η Χριστιάνα λατρεύει να επισκέπτεται την θάλασσα ανεξαρτήτως καιρού!

Έτσι, επέλεξε να περάσει το Κυριακάτικο της πρωινό μαζί με την οικογένεια της στη θάλασσα. Μάλιστα η ίδια δημοσίευσε δύο στιγμιότυπα από την σημερινή εξόρμησή της. Η μία φωτογραφία απαθανάτισε μία πολύ τρυφερή στιγμή με την κορούλα της Μελίνα η οποία σκύβει και αγκαλιάζει τη μητέρα της και μαζί βλέπουν την ήρεμη θάλασσα. Στη συνέχεια, η Χριστιάνα δημοσίευσε ακόμη μία φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται μόνη της και μοιράζεται με το διαδίκτυο την αγάπη της για τη θάλασσα και την αίσθηση ηρεμίας που της προκαλεί.

Δείτε τα στιγμιότυπα:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ