Με πρωτόγνωρες αποκαλύψεις βρέθηκε σήμερα η Χριστιάνα Αριστοτέλους, στον αέρα της εκπομπής “Με αγάπη Χριστιάνα”, για την οικογένειά της και συγκεκριμένα για τον παππού της, από την πλευρά του πατέρα της, τον οποίο δεν αναγνώρισε ποτέ.

Η δημοφιλής παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι ο μπαμπάς της μεγάλωσε χωρίς τον πατέρα του, και τον έχει δει μια φορά στη ζωή της, άρα δεν στάθηκε κοντά της ως παππούς και επομένως δεν μπορεί να τον αναγνωρίσει έτσι.

Αφορμή για την εν λόγω αποκάλυψη στάθηκε η συνέντευξη που παραχώρησε ο Γιώργος Θεοφάνους, στον Νίκο Χατζηνικολόου για τον πατέρα του και την σκληρότητα που του επέδειξε όσο ήταν μικρός.

Η Χριστιάνα ανέφερε μεταξύ άλλων:

 Ο πατέρας μου δεν γνώρισε ποτέ τον πατέρα του. Ναι, έχω ένα παππού τον οποίο έχω δει μια φορά στη ζωή μου. Λογαριάζεται αυτός ο άνθρωπος παππούς μου; Αφού, δεν έχω καμία σχέση μαζί του. Δηλαδή, ο πατέρας μου δεν μεγάλωσε με αυτό τον άνθρωπο κοντά του, όποτε πως να τον δεις ως πατέρα και παππού; Τώρα λέω κάτι πολύ προσωπικό, αλλά όταν τον είχαμε συναντήσει, θυμάμαι τον αδελφό μου τον Ανδρέα, ο οποίος του απηύθυνε τον λόγο σαν παππού και γύρισα και του είπα: “Πότε ήταν παππούς σου και είναι και τώρα;”.

Είναι πολύ σκληρό αυτό που λέω αλλά όταν βλέπεις ότι ένας δικός σου άνθρωπος -ο πατέρας μου στην προκειμένη περίπτωση- έχει μεγαλώσει με ένα συγκεκριμένο τρόπο, που η απουσία του ήταν τόσο έντονη από τη δική του ζωή και όταν μετά από χρόνια έρχεται μια φάση που βλέπεις ποιος είναι αυτός ο άνθρωπος που σε έφερε στον κόσμο μαζί με την μητέρα σου και δεν υπάρχει καμία σχέση, όχι αυτό τον άνθρωπο δεν μπορείς να τον λογαριάσεις ούτε για γονιό, ούτε για παππού

Όταν δεν έχεις αναγνωρίσει ποτέ το παιδί σου, όταν δεν έχεις καμιά επαφή με το παιδί σου, δεν μπορείς να λέγεσαι γονιός.»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ