Ο Γιάννης Λαζάρου είναι ο μαθηματικός που κάνει την φαντασία και την δημιουργία… τέχνη μεταλαμπαδεύοντας τα πιο εμπνευσμένα μηνύματα ζωής μέσα από Χριστουγεννιάτικα δέντρα.

Ο ίδιος αποφάσισε να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα φέτος για την οδική ασφάλεια μέσα από μια συλλογή  υλικών από σπασμένα κομμάτια απο αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες, ποδήλατα κλπ καθώς και παλιά φώτα τροχαίας). Η ευαισθητοποίσηση και το μήνυμα ότι μέσα από σπασμένα κομμάτια “ζωών” μπορεί να στηθεί ένα δέντρο ελπίδας συγκινεί.

Ο Γιάννης Λαζάρου δήλωσε:

Με δική μου πρωτοβουλία εδώ και κάποια χρόνια, μαζί με μαθητές μου στο Λύκειο Ιδαλίου αναλαμβάνουμε να κατασκευάσουμε ένα μεγάλων διαστάσεων θεματικό Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Τα θέματα που αγγίζουμε έχουν έντονο ανθρωπιστικό μήνημα: πέρσι για τη Δωρεά Οργάνων, πρόπερσι για τη Λευχαιμία, άλλες χρονιές για ανακύκλωση κλπ. Φέτος το θέμα που διαλέξαμε είναι η Οδική Ασφάλεια. Λόγω της πανδημίας και περιορισμών στα σχολεία εισηγήθηκα στο Τμήμα Τροχαίας και το Αρχηγείο Αστυνομίας Κύπρου το δέντρο μας να κατασκευαστεί σε κεντρικό σημείο της Λευκωσίας για ευαισθητοποίηση του κοινού και ειδικά τους νέους μας.

Mου πήρε περίπου 8 ώρες για να το στήσουμε και να το δημιουργήσουμε.

 

Λίγη ώρα πριν αρχίσει ο στολισμός…

 

 

 

Δείτε σε fast forward την δημιουργία του πιο ξεχωριστού Χριστουγεννιάτικου δέντρου

 

Δείτε όλα όσα δήλωσε στην εκπομπή “Alpha Καλημέρα”

Το αποτέλεσμα εντυπωσιακό πριν και μετά την φωταγώγηση:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ