Eίναι νέος, ωραίος, ταλαντούχος, έχει κατακτήσει την κορυφή των iTunes Charts για πολλές εβδομάδες και είναι… Κύπριος.

Ο λόγος για τον καλλιτέχνη Andre Chris, ο οποίος συνεχίζει την ποιοτική πορεία στο χώρο της μουσικής με συνεργασίες που θα ζήλευε ο κάθε τραγουδιστής σε ελλαδικό και παγκόσμιο επίπεδο. Με την κυκλοφορία του τραγουδιού “Never Again”, ανέβηκε στην πρώτη θέση των iTunes Charts, ανάμεσα σε παγκόσμια hits μεγάλων καλλιτεχνών μέσα σε λίγες ώρες και παρέμεινε για πολλές συνεχόμενες ημέρες, κάνοντας τους πάντες να τραβήξουν τα βλέμματα πάνω του και κυρίως στην μουσική που πρεσβεύει. Και όχι άδικα…

Στην φαρέτα του έχει όπλα, όπως ταλέντο, συνεργασίες με αξιόλογους επαγγελαμτίες και πάθος για μουσική. “Όπλα” που αποκλείτεται να μην βρουν το στόχο τους. Και τον βρήκαν…

Tην επιτυχία του Never Again ακολούθησαν αλλά τρία τραγούδια του Andre Chris, που μέσα σε ένα 24ωρο συμπλήρωσαν την κορυφή, κατακτώντας το top 4 των iTunes Charts. Στη δεύτερη θέση ανέβηκε το Magic Juice, ακολούθησε το Strangers στην τρίτη θέση και το Fallin’ Out έκλεισε την τετράδα των πιο δημοφιλών τραγουδιών.

Ο Andre είναι ένας καλιτέχνης που παρά το εντυπωσιακό παρουσιαστικό του, θα κεντρίσει το ενδιαφέρον με τη μουσική του και τα επιλεγμένα και ποιοτικά βήματα που κάνει στο χώρο της μουσικής. Στόχος του είναι να μεταφέρει συναισθήματα και να κάνει τους ακροατές του να “αισθανθούν” με soundtrack τη μουσική του. Άλλωστε και το καταλάβαμε καλύτερα με την συζήτηση μαζί του, αυτό είναι το “γιατρικό” ενός καλλιτέχνη.

Τον συναντήσαμε στον τόπο καταγωγής του, στη Λεμεσό και κάναμε ένα μικρό περίπατο στην Μαρίνα της πόλης, για να τον γνωρίσουμε καλύτερα. Θα σε κερδίσει με την ευγένεια του, θα γελάσεις με το χιούμορ του, θα εντυπωσιαστείς με το πάθος του για την μουσική και για όλα αυτά που θέλει να προσφέρει και να δημιουργήσει. Θα ξαφνιαστείς με τα πόσα πολλά έχει καταφέρει για το νεαρό της ηλικίας του και φεύγοντας σίγουρα θα έχεις μια ανάμνηση ενός ξεχωριστού παιδιού που δεν κάνει εκπτώσεις στα όνειρά του, τα οποία παλεύει να κάνει πραγματικότητα με όπλο την μουσική του.

Παρακολουθήστε την συνέντευξη στο HELLO! Cyprus και γνωρίστε καλύτερα τον Andre Chris

Για την επιτυχία που βιώνει και η μεγάλη του επιθυμία.

“Αισθάνομαι περήφανος και νιώθω σαν να ανταμείβομαι για τις μικρές και μεγάλες θυσίες που έκανα ως σήμερα. Για τις φορές που έπεσα, για τις φορές που ξανασηκώθηκα και αυτό μου δίνει δύναμη να προχωρήσω, να εξελιχθώ και να δημιουργήσω ακόμα πιο “δυνατή” και όμορφη μουσική.

Θα ήθελα να “ταξιδέψω” και να πάρω μέρος σε μεγάλα concerts του εξωτερικού. Το κάθε τραγούδι ανοίγει πόρτες και για τα επόμενα τραγούδια, είναι σαν να προετοιμάζει το έδαφος για κάτι πιο μεγάλο και δυνατό.”

 

Το πιο δυνατό συναίσθημα που βίωσε στο χώρο της μουσικής

“Ένα συναίσθημα που μου έχει μείνει αξέχαστο είναι όταν άκουσα τα τραγούδια μου να παίζουν στο ραδιόφωνο και τα άκουσα πρώτα στο εξωτερικό (Αυστραλία) και μετά στην Κύπρο. Είμαι ευγνώμων που παίζουν τα τραγούδια στα ραδιόφωνα και τα προτιμά ο κόσμος.

Χαίρομαι όταν ο κόσμος ταυτίζεται με τους στίχους και τις “εντάσεις” των τραγουδιών μου. Τα τραγούδια μου μιλούν για ιστορίες και έρχονται και μου λένε δικά τους περιστατικά και ιστορίες και είναι κάτι που με χαροποιεί.

Η συνεργασία με κορυφαία ονόματα

Ο Andre Chris, κατάφερε να προσελκύσει το ενδιαφέρον του κοινού με την ξεχωριστή αισθητική του και το μοναδικό τρόπο με τον οποίο προσεγγίζει και παντρεύει αρμονικά, το pop\funk στοιχείο. Έχει συνεργαστεί με σπουδαία ονόματα της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας, όπως οι Chris Gehringer Senior Mastering Engineer – Partner, Sterling Sound, Dave Kutch Grammy-nominated Mastering Engineer, Mastering Palace, Randy Merrill Senior Mastering Engineer, Sterling Sound.

Ο Αndre έχει ένα κλισέ που τον μαγεύει και τον ταξιδεύει. “Η μουσική είναι η ζωή μου και είναι παντού…” λέει στο HELLO! Cyprus και ίσως αυτό είναι το πιο όμορφο κλισέ που του δίνει δύναμη και έμπνευση για δημιουργία και μουσική που θα μας συντροφεύει στα πιο όμορφα συνασισθήματα μας.

Andre Chris 

Bρείτε τον στα social media και ταξιδέψτε μαζί με την μουσική του

Instagram: https://instagram.com/andrechrismusic

Facebook: https://www.facebook.com/IamAndreChris/

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCtZ5b6B8WMk0iDPTkP0bO_A

Spotify:  https://open.spotify.com/artist/2MGJIco51u91CUeXLgRdaG

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ