Σε αυτοπεριορισμό τέθηκε από το Σάββατο η παρουσιάστρια, Χριστιάνα Αριστοτέλους λόγω επαφής με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού. Η ίδια έπειτα από ενημέρωση που είχε από το Υπουργείο Υγείας και τους επί καθήκοντι εργαζόμενους τέθηκε σε αυτοπεριορισμό από την πρώτη στιγμή, τηρώντας όλα τα μέτρα. Έπειτα από την ενημέρωση που είχε, υποβλήθηκε αμέσως σε rapid test για τον κορωνοϊό και στην συνέχεια σε μοριακό με τα αποτελέσματα να ήταν και στα δυο σύμφωνα με πληροφορίες μας… αρνητικά.

Η παρουσιάστρια θα μείνει εκτός τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών υποχρεώσεων αφού είναι περιορισμένη και δεν πρέπει να έρχεται σε επαφή με κανέναν.

Όπως είχε γίνει γνωστό, η οικοδέσποινα της εκπομπής “Με αγάπη Χριστιάνα” δεν θα μπορέσει να παρουσιάσει την εκπομπή τις επόμενες ημέρες αφού η ίδια βρίσκεται σε αυτοπεριορισμό. Ποιός όμως θα είναι ο “αντικαταστάτης” της για αύριο Τρίτη;

Ποιός άλλος από τον stand up comedian Λούη Πατσαλίδη! Σαν “μάστρος” του φαγητού και της διασκέδασης θα χαρίσει στους τηλεθεατές γέλιο, αγάπη και συντροφιά στο απόγευμά μας. Αύριο κάνει “πρεμιέρα” ο Λούης αλλά ποια γυναίκα θα δούμε στο “Με αγάπη Χριστιάνα” την Τετάρτη;

Το όνομα της Χριστιάνα… Αρτεμίου και θα μας κρατήσει συντροφιά την Τετάρτη αφού η οικοδέσποινα της εκπομπής θα απουσιάζει. Η γνωστή ηθοποιός θα πάρει το ρόλο της παρουσιάστριας στο “Με αγάπη Χριστιάνα” και θα αντικαταστήσει την Αριστοτέλους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ