Ένας πολύ γνωστός κύπριος ηθοποιός, που είναι και κούκλος αποφάσισε να κάνει μία στροφή στην καριέρα του και να αφήσει για λίγο την μικρή οθόνη. Ο λόγος, στον Χρήστο Τουμάζου ο οποίος έγινε γνωστός μέσα από την πετυχημένη σειρά «Γαλάτεια». Το νέο του επαγγελματικό βήμα δεν σχετίζεται με την υποκριτική, αλλά… με τα καύσιμα. Σύμφωνα με μια ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο όμορφος νεαρός έχει ανοίξει το δικό του πρατήριο βενζίνης. Δεν πρόκειται για μια δική του ανάρτηση, αλλά μια αναδημοσίευση κάποιας γυναίκας η οποία παρευρέθηκε στο συγκεκριμένο βενζινάδικο. Στην ανάρτηση έγραφε:

«Και ξεκινάς τ’ αμάξι για να πας στις δουλειές σου κι ανακαλύπτεις ότι σου λιγοστεύει η #βενζίνη.. Μπαίνεις στο #βενζινάδικο που χρόνια τώρα προτιμάς και βλέπεις μια γνώριμη φάτσα, να σε “καλημεριζει” με τα μάτια! Τον κοιτάς, τον ξανά κοιτάς κι εύχεσαι να μην κάνεις λάθος!! Και ναι, δεν κάνεις λάθος!! Είναι ΑΥΤΟΣ, που ο ρόλος του στην σειρά “#ΓΑΛΆΤΕΙΑ”, έκανε κάθε μία από εμάς, να παρακαλάμε για ένα “Πετρή”, στην ζωή μας!!! Είναι ο Χρίστος #Τουμάζου! Ο ταλαντούχος, νεαρός, κούκλος ηθοποιός, που τώρα ΚΑΙ #ΠΡΑΤΗΡΙΟΎΧΟΣ, μας χαρίζει απλόχερα το χαμόγελο του, εκ του σύνεγγυς!!

Και στην τελική, αφού η #ποιότητα των καυσίμων του είναι #ΑΑΑ, σιγά μην πηγαίνουμε να γεμίζουμε και να παίρνουμε και καφεδάκι, για να βλέπουμε τον Χρίστο…………….! ????

Μεταξύ μας, βρίσκεται Πεύκου και Γ. Κρανιδιώτη, στην Πάνω Λακαταμια, στην Λευκωσία! ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΈΣ!!!».

Δείτε την ανάρτηση:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ