Το άγχος, είναι μέρος του ημερήσιου ρυθμού του σώματος μας– τα επίπεδα κορτιζόλης αυξάνονται φυσικά το πρωί και μειώνονται καθώς προετοιμαζόμαστε για ύπνο. Ωστόσο όταν παραμένουμε σε μια συνεχή κατάσταση υψηλής εγρήγορσης, τότε το άγχος, μας επιβαρύνει συναισθηματικά και σωματικά.

Τι θα γινόταν, όμως, αν, αντί να υποκύψουμε στο στρες που προκαλεί η έντονη καθημερινότητα , μαθαίναμε να δίνουμε προτεραιότητα στην ψυχική υγεία μας;

H ψυχική υγεία είναι ένας βασικός παράγοντας που οδηγεί στην επιτυχία, τόσο στα επαγγελματικά όσο και προσωπικά μας ζητήματα. Όποτε θέτοντας την, προτεραιότητα, γινόμαστε πιο χαρούμενοι και ευτυχισμένοι.

Κι ευτυχώς, υπάρχουν μερικά απλά life-hacks που θα σε βοηθήσουν σε αυτό!

Φτιάξε μια to-do list

Πριν ξεκινήσεις τη μέρα σου, αφιέρωσε πέντε λεπτά για να καταγράψεις τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να ολοκληρώσεις μέχρι το τέλος της ημέρας. Μην φτιάξεις μια τεράστια λίστα, αυτό θα σου προσθέσει έξτρα άγχος!

Βάλε όρια ανάμεσα σε δουλειά και προσωπική ζωή

Τηρείς αυστηρά το ωράριο σου και να μην ασχολείσαι με θέματα της δουλείας στο σπίτι ωστόσο είναι σημαντικό να θέσεις όρια. Το να ελέγχεις συνεχώς τα email σου και να συζητάς θέματα της δουλείας, δεν βοηθά στο να αφήσεις το μυαλό σου να ηρεμήσει και το σώμα σου να χαλαρώσει.

Βάλε την άσκηση στη ζωή σου!

Νους υγιής, εν σώματι υγιεί! Δεν το έλεγαν τυχαία αρχαίοι ημών πρόγονοι μας. Η άθληση και η ψυχική υγεία συνδέονται άρρηκτα. Η άσκηση σε χαλαρώνει, διώχνει τις κακές σκέψεις και μειώνει το άγχος και το στρες

Σε αυτό το πλαίσιο και με σλόγκαν το “Happiness starts within!”, το  Marks & Spencer (M&S) στη Λευκωσία καλεί τις γυναίκες κάθε ηλικίας να ζήσουν την απόλυτη εμπειρία του well being & healthy living, μέσα από μια ξεχωριστή ενέργεια αφού από την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου στο M&S στην Ακρόπολη διοργανώνει δωρεάν μαθήματα yoga.

Δίνοντας ώθηση σε έναν νέο τρόπο ζωής, μέσα από την άθληση και την ψυχική υγεία, το M&S μας παροτρύνει με τον πλέον ιδανικό τρόπο να στρέψουμε την προσοχή μας στο athleisure, συνδυάζοντάς το με τη yoga, ένα άθλημα που ενώνει σώμα, νου και πνεύμα. Με τη φρέσκια, φιλική, καινοτόμα και σύγχρονη εικόνα του, το M&S ξυπνά αυτή την αίσθηση και υπενθυμίζει στη γυναίκα την ανάγκη για να βρει και πάλι τον εαυτό της, όπως ακριβώς της αξίζει.

Παράλληλα δεν εξαιρεί τα παιδιά, καθώς δωρεάν προγράμματα yoga θα προσφέρονται και στους μικρούς της παρέας από 5 μέχρι 10 ετών, κάθε Σάββατο πρωί.

Πού και πότε

Ο χώρος που θα πραγματοποιούνται τα yoga classes θα είναι εντός του καταστήματος M&S στην Ακρόπολη, στον 1ο όροφο.

Τα Yoga classes ξεκινούν από τις 19 Οκτωβρίου και κάθε Τετάρτη, με πρωινά και απογευματινά μαθήματα. Συγκεκριμένα, τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη από τις 9:30 μέχρι τις 10:30 το πρωί και το απόγευμα από τις 4:00 μέχρι τις 5:00 αλλά και κάθε Σάββατο με kids Yoga από τις 9:30 μέχρι τις 10:30.

Τα μαθήματα είναι δωρεάν και είναι απαραίτητη η προκράτηση θέσεων διαδικτυακά στο www.voicilamode.com/yoga.

Το Voici La Mode, στην οποία ανήκει η αλυσίδα M&S στη Λευκωσία, δεν εφησυχάζει, αφού με συνεχείς δράσεις και ενέργειες μεριμνά, φροντίζει και ενδιαφέρεται για τον κόσμο της, τους πελάτες και τους εργαζόμενους, καθιστώντας των πρωτοπόρο σε νέες πρακτικές.

Γιατί… η ευτυχία αρχίζει από μέσα μας!

Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 22884900

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ