Ένα πλουσιοπάροχο δείπνο απόλαυσαν οι αδερφές Χαντίντ, Τζίτζι και Μπέλα, μετά την εμφάνισή τους στο τελευταίο fashion show του Ζαν Πολ Γκοτιέ στο Παρίσι. Τα δύο super models, 24 και 23 ετών, αντίστοιχα, μετά την εμφάνισή τους στο show στη γαλλική πρωτεύουσα, επισκέφτηκαν το εστιατόριο César  όπου απόλαυσαν λαχταριστές πίτσες και μακαρονάδες, πλούσιες σε ενέργεια και θερμίδες. Mάλιστα, ανάρτησαν σε stories στο Instagram, τα λαχταριστά πιάτα που έφταναν στο τραπέζι τους. Το συγκεκριμένο εστιατόριο είναι ένα από τα αγαπημένα της Τζίτζι Χαντίντ, καθώς όπως έγραψε στο Instagram, είναι το μέρος που «πάντοτε τη φροντίζει».

Συγκινημένος ο Zαν Πολ Γκοτιέ στην τελευταία του υπόκλιση

 

Προφανώς, τα δύο μοντέλα ακολούθησαν αυστηρό πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής για να συμμετέχουν στο ιστορικό fashion show του Γκοτιέ, με το οποίο ο Γάλλος δημιουργός, έκλεισε τα 50 χρόνια της θρυλικής καριέρας του.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Μπέλα Χαντίντ, δήλωσε σχετικά με την προετοιμασία της πριν από κάποιο μεγάλο σόου η κάποια Εβδομάδα Μόδας: «Αγαπώ το φαγητό και είναι κάτι που με κάνει ευτυχισμένη. Κάθε ημέρα όμως προσπαθώ να ακολουθώ ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής για να είμαι υγιής. Όταν όμως τρέχει κάποια Εβδομάδα Μόδας, απλά θα φάω αυτό που θα βρω μπροστά μου, όπως είναι ένα σάντουιτς ή ένα κομμάτι πίτσα. Άλλωστε τρέχω τόσο πολύ εκείνες τις ημέρες. Αλλά σίγουρα, καθημερινά προσπαθώ να κρατάω τη ρουτίνα μου, στη γυμναστική μου και στη διατροφή μου».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ