Το Βελγικό φεστιβάλ Tomorrowland αποκαλύπτει ότι οι προετοιμασίες για το καλοκαιρινό φεστιβάλ του 2020 είναι σε εξέλιξη.

Μετά την παγκόσμια πανδημία του κορωνοϊού, η οποία υποχρέωσε το Tomorrowland να ακυρώσει τη χειμερινή έκδοση του φεστιβάλ, μαζί με άλλα τεράστια γεγονότα όπως το Ultra Abu Dhabi & Miami, καθώς και το Snowbombing, οι διοργανωτές διαβεβαίωσαν τους οπαδούς ότι το φεστιβάλ, σκοπεύει να προχωρήσει με τις προετοιμασίες για τη καλοκαιρινή συναυλία.

Σε μια δήλωση στο Facebook, όπου οι διοργανωτές απευθύνονται στο κοινό, ανέφεραν πώς:

“Αυτές είναι εξαιρετικές και δύσκολες στιγμές για όλους μας. Ως παγκόσμια κοινότητα, είναι κοινή μας αποστολή να υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον, να δώσουμε ελπίδα και να αναμένουμε ένα λαμπρό μέλλον που θα συνεχίσει να συνδέει όλους μας, αυτό είναι το θεμέλιο της φιλοσοφίας μας, όπως και εσείς είστε το θεμέλιο του Tomorrowland. Οι προετοιμασίες για το Tomorrowland 2020 βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ εκατοντάδες άνθρωποι εργάζονται καθημερινά για να δημιουργήσουν ένα άλλο καταπληκτικό σόου. Ο καθένας διαχειρίζεται τις ευθύνες του με δύναμη και θετικότητα, αλλά και με κάποια αβεβαιότητα, καθώς κανείς δεν ξέρει τι θα φέρει ο καιρός μέσα σε λίγους μήνες. Είναι πέρα ​​από κάθε αμφιβολία ότι η ευημερία, η υγεία και η ασφάλεια του λαού του αύριο, οι συνεργάτες μας, οι γείτονές μας, οι καλλιτέχνες και η ομάδα μας αποτελούν ύψιστη προτεραιότητα. Παρακολουθούμε προσεκτικά τις κυβερνητικές οδηγίες κατά τη διάρκεια αυτών των προετοιμασιών. Ελπίζουμε ειλικρινά ότι θα μπορέσουμε να γιορτάσουμε την αγάπη, την ενότητα και τη φιλία με όλους εσάς αυτό το καλοκαίρι”

Το φεστιβάλ του 2020, του οποίου τα εισιτήρια πουλήθηκαν σε λιγότερο από πέντε λεπτά, έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί από τις 17 έως τις 19 Ιουλίου και από τις 24 έως τις 26 Ιουλίου.

Δείτε την ανάρτηση:

<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Ftomorrowland%2Fposts%2F10157547146644177&width=500″ width=”500″ height=”530″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” allow=”encrypted-media”></iframe>

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ