Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 20 Ιουνίου η εκδήλωση OBLIQ Summer – γιορτή για το Μεσογειακό καλοκαίρι – σε συνεργασία με τη designer Elena Makri Mykonos, στο studio της OBLIQ στην καρδιά του ιστορικού κέντρου της Λεμεσού.

To εντυπωσιακό event ανέδειξε τα πάντα γύρω από τη μόδα, το design και το lifestyle. Η πρωτοπόρος σχεδιάστρια Έλενα Μακρή, πρώην αρχισυντάκτρια της Vogue Hellas, είναι αφοσιωμένη σε ένα πολυτελές lifestyle, απόλυτα εμπνευσμένο από τα νησιά της Μυκόνου και της Δήλου.


Κατά τη διάρκεια της ημέρας, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τη συλλογή της Mykonos SS22 Resort Collection Dryads, με την Έλενα και την ομάδα της να προσφέρουν στυλιστικές συμβουλές, ενώ αποκάλυψαν και την έμπνευση πίσω από τη συγκεκριμένη συλλογή.
Επίσης, οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν και να αγοράσουν μια επιμελημένη συλλογή από must-have καλοκαιρινά αντικείμενα που επέλεξε η ομάδα της OBLIQ, ενώ η SELEKT Beauty παρουσίασε όλα τα απαραίτητα καλοκαιρινά προϊόντα που απαιτούνται για μια απαλή μεσογειακή λάμψη.


Το επιτυχημένο ολοήμερο event ολοκληρώθηκε σε μία βραδιά γεμάτη ευχάριστη διάθεση και ζωντανή μουσική.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ