Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», Ζήνα Κουτσελίνη, βρίσκεται σε περίοδο διακοπών και απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης.

Η ίδια, όμως, διατηρεί επικοινωνία με τους followers της μέσα από τα social media και τους ενημερώνει ανά διαστήματα για τα όσα κάνει κατά τη διάρκεια των διακοπών της. Η δημοφλής παρουσιάστρια του STAR αποφάσισε, λοιπόν, να μοιραστεί μια φωτογραφία της σε καλοκαιρινό mood και απαλλαγμένη από μακιγιάζ και φίλτρα.

Η Ζήνα Κουτσελίνη πόζαρε φορώντας το καπέλο της και με το χαμόγελό της και τα γυαλιά ηλίου της ήταν ένα item που μας άρεσε πολύ. Η τηλεπαρουσιάστρια αναμένεται να βρεθεί ξανά στο τιμόνι της παρουσίασης της επιτυχημένης εκπομπής κοινωνικού περιεχομένου, με το STAR να εκδίδει ανακοίνωση για την αναέωση της σνεργασίας τους.

Η Ζήνα Κουτσελίνη θα είναι για όγδοη τηλεοπτική χρονιά στην οικογένεια του STAR, με το κανάλι να τονίζει ότι «η δυναμική παρουσιάστρια, που ξεχωρίζει για την απλότητα, την επαγγελματική της εμπειρία και τη βαθιά ενσυναίσθηση, με την οποία αντιμετωπίζει τις κάθε είδους δημοσιογραφικές προκλήσεις, έχει χτίσει σχέση αγάπης, συνέπειας και εμπιστοσύνης με το τηλεοπτικό κοινό του σταθμού».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ