Η Gigi Hadid και ο Zayn Malik περιμένουν το πρώτο τους παιδί, σύμφωνα με τα διεθνή μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Τα δημοσιεύματα αναφέρουν από “οικογενειακές πηγές” ότι το μοντέλο είναι 20 εβδομάδων (5 μηνών) έγκυος με τον 27χρονο πρώην τραγουδιστή των “One Direction”.

Δεν είναι σαφές εάν το ζευγάρι ξέρει το φύλο του μωρού, αλλά και οι δύο οικογένειες είναι ευχαριστημένες από τα νέα, προσθέτει η πηγή.

Τα ευχάριστα νέα “έσκασαν” λίγες μέρες μετά τα γενέθλια της Hadid στο αγρόκτημα της οικογένειάς της στην Πενσυλβανία.

Οι φωτογραφίες που ανέβασε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πυροδότησαν ακόμη περισσότερο τις φήμες, αφού δεν απεικονίζεται η flat κοιλιά που διατηρούσε, αλλά μια ελαφρώς καμπύλη.

Ακόμη, η εορτάζουσα στις εικόνες που κυκλοφόρησαν πόζαρε με δυο μπαλόνια, ένα με τον αριθμό “2” και ένα με τον αριθμό “5”, ώστε να σχηματιστεί το 25, δηλαδή η τωρινή ηλικία της. Όμως κάτι που παρατήρησαν οι θαυμαστές, ήταν πως το ένα μπαλόνι δένεται με μπλε κορδέλα, ενώ το άλλο με ροζ.

Είναι απολύτως πιθανό οι επιλογές χρώματος να ήταν απλώς σύμπτωση, αλλά κάποιοι άλλοι πιστεύουν πως επρόκειτο και για ένα πάρτυ αποκάλυψης του φύλου του μωρού.

Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2015, άσχετα αν αντιμετώπισαν κάποια προβλήματα κατά τη διάρκεια με αποτέλεσμα να χωρίσουν δυο φορές. Παρόλα αυτά, κανένας από τους δυο δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμη επίσημα την εγκυμοσύνη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ