Έχουν ξεκινήσει και στην Κύπρο οι επίσημες καταγγελίες κυπρίων ηθοποιών προς άτομα σε υψηλές θέσεις που ασκούσαν σωματική ή λεκτική βία. Πριν από λίγες μέρες, είδε το φως της δημοσιότητας η πρώτη καταγγελία από γνωστό Κύπριο ηθοποιό για την κακοποίηση που είχε υποστεί στον καλλιτεχνικό χώρο.

Ο Ανδρέας Φυλακτού, μέσα από την εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάνα” με την Χριστιάνα Αριστοτέλους, έβγαλε προς τα έξω τις δικές του αλήθειες. Μάλιστα η Χριστιάνα Αριστοτέλους μίλησε στο κεντρικό δελτίο του Alpha Ελλάδος για να ενημερώσει και το κοινό στην Ελλάδα για τα περιστατικά που καταγγέλθηκαν και στην Κύπρο.

Μεταξύ άλλων, ο Ανδρέας Φυλακτού μίλησε για πρώτη φορά για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στο θέατρο και τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις που υπέστη και γνωρίζει και άνοιξε τον δρόμο για την συνέχεια ακόμα περισοτέρων μαρτυριών.

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους ήταν ο άνθρωπος “κλειδί” που εμπιστεύτηκε ο γνωστός ηθοποιός και έδωσε συνέντευξη – κατάθεση ψυχής. Η παρουσιάστρια φιλοξενήθηκε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων με τον Αντώνη Σρόιτερ και μίλησε για την συγκλονιστική συνέντευξη.

Δείτε το απόσπασμα:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ