Ένα παιχνίδι ερωτήσεων θέλησε να παίξει η Χριστίνα Μπόμπα με τους followers της στο Instagram. Η αγαπημένη influencer που διανύει τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της, ζήτησε από τους followers της να της θέσουν ερωτήσεις. Φυσικά δεν θα μπορούσαν να μην τη ρωτήσουν για το πρόσφατο πρόβλημα υγείας της, που την οδήγησε στο νοσοκομείο.

Το πρόβλημα που την οδήγησε στο νοσοκομείο

«Πώς είσαι στην υγεία σου τώρα; Όλα καλά με τα μικρά;», τη ρώτησε ένας follower. Τότε η Χριστίνα Μπόμπα που κυοφορεί δίδυμα κοριτσάκια ανάρτησε μία φωτογραφία της από την πρόσφατη νοσηλεία της γράφοντας: «Ευτυχώς όλα καλά πια. Περάσαμε αρκετές δύσκολες ημέρες με πάρα πολύ έντονους κολικούς πόνους αλλά εδώ και περίπου 10 μέρες είμαστε σπίτι πολύ καλύτερα. Ευτυχώς τα μωράκια δεν επηρεάστηκαν καθόλου».

Στη συνέχεια την ρώτησαν αν έχει ναυτίες στην εγκυμοσύνη της. Η Χριστίνα απάντησε: «Είχα στον 2ο μήνα πολλές ναυτίες και όλα μύριζαν πολύ έντονα. Κοιμόμουν μυρίζοντας ένα κεράκι που μου άρεσε η μυρωδιά του για να μην ανακατεύομαι!».

Στη συνέχεια, η Χριστίνα αποκάλυψε ότι με τον Σάκη δεν έχουν σκεφτεί ακόμα τα ονόματα που θα δώσουν στα δίδυμα κοριτσάκια τους, όταν με το καλό γεννηθούν.

Τέλος, η Χριστίνα Μπόμπα συγκίνησε τους followers της, αναρτώντας μία φωτογραφία της με τον Σάκη από τη στιγμή που έμαθαν τα ευχάριστα νέα της εγκυμοσύνης της. «Αυτή η φωτογραφία είναι από την ημέρα που μάθαμε τα πιο ευχάριστα νέα της ζωής μας μετά από 2-3 χρόνια απογοητεύσεων», έγραψε η Χριστίνα.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ