Την Νίκη Βακάλη συνάντησε η κάμερα του “Πρωινού” και ο Γρηγόρης Μπάκας, με τη νεαρή ηθοποιό να μιλά για τη συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη, αλλά και για τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Αρχικά για τον Πέτρο Φιλιππίδη η ίδια είπε: “Σε φίλες μου έλεγα να μην πάνε σε παραστάσεις του Πέτρου Φιλιππίδη. Εγώ δεν ήμουν ηθοποιός να αποστασιοποιηθώ, να κάνω τη δουλίτσα μου, να του δώσω να πιστεύει ότι του δίνω αυτό που χρειάζεται. Εγώ ήμουν όλη μέρα τηλέφωνα, να τα ακούω… Δεν θέλω την ψυχή μου να την κάνω κουβάρι, προκειμένου να…”

Και πρόσθεσε: “Ποιος έπεσε από τα σύννεφα τώρα; Μη γελιόμαστε. Ξέρει το ένστικτό σου ότι κάποιος που έρχεσαι σε συνδιαλλαγή μαζί του δεν σου κάνει καλό. Γυρνάς σπίτι και είσαι άρρωστος. Έγινε κάτι λεκτικό το οποίο εγώ γύρισα σπίτι μου και δεν έβρισκα από πού να πιαστώ για να ξυπνήσω αύριο να πάω στη δουλειά. Και αφού δεν το βρήκα αυτό, δεν ξαναπήγα στη δουλειά. Πιστεύω σε όλα όσα έρχονται στη ζωή μου. Κι αυτά που με πονάνε και με πληγώνουν και με τρομάζουν ενδεχομένως, ξέρω ότι έρ4χονται για κάποιο λόγο.Εκείνη τη στιγμή αισθάνθηκα ότι ή θα τον βρίσω μπροστά στους συναδέλφους που ενδεχομένως κάποια στιγμή συνεργαστούμε και δεν θέλω. Γιατί πιο πολύ από όλους τον εαυτό μου φοβάμαι, όχι τους άλλους, το πώς εγώ θα αντιδράσω σε αυτό”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ