Πρώτο θέμα έχει γίνει τα τελευταία 24ωρα ο Τάσος Ξιαρχό με τον σάλο που δημιούργησε στα social media με τα βίντεο που δημοσίευσε. Το μεσημέρι της Τετάρτης, η μητέρα του γνωστού χορογράφου μίλησε σε ζωντανή σύνδεση στο T live με την Τατιάνα Στεφανίδου.

Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, η μητέρα του Τάσου Ξιαρχό σημείωσε χαρακτηριστικά πως «το προφίλ του Τάσου στα social media είναι η δουλειά του. Κάπου όμως μπέρδεψε το προφίλ της δουλειά του με τα προσωπικά του. Εκεί θα έπρεπε να δείχνει μόνο όσα κάνει στην δουλειά του και να έχει ένα άλλο προφίλ, με 50 ή 100 φίλους, όπου να κάνει ότι θέλει. Αν και δεν τον άκουσα καλά, τον μάλωσα για το βίντεο που ανέβασε και του είπα αμέσως να ζητήσει συγνώμη».

«Μου στέλνουν πάρα πολύ άσχημα μηνύματα. Ξέρετε τι είναι σε μια μάνα να λένε «θα αποτελειώσουμε τον γιο σου»; Ντροπή! Ζητάω συγνώμη από την κοπέλα, χίλια συγνώμη. Θα της ζητήσει και ο Τάσος όταν θα έρθει η ώρα. Θέλω πραγματικά να την γνωρίσω».

«Δεν θα το κάνω επειδή μου το ζητάνε οι άλλοι. Θα το κάνω όταν θέλω εγώ, μαμά και όταν πρέπει» μου είπε ο Τάσος. Επειδή είναι και εγωιστής αλλά είναι πολύ καλό παιδί» συμπλήρωσε η μητέρα του Τάσου Ξιαρχό στην ενημερωτική εκπομπή T live με την Τατιάνα Στεφανίδου στον Alpha.

 

Πηγή: zappit.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ