Η Αντωνία Χαραλάμπους πριν από μερικές μέρες έγραψε ένα άρθρο στο οποίο αναφερόταν για τη βία στον χώρο του Πολιτισμού. Μίλησε στον δημοσιογράφο Τάσο Ευαγγέλου σε ρεπορτάζ της εκποπής «Με αγάπη Χριστιάνα» όπου μεταξύ άλλων έκανε αποκαλύψεις σχετικά με το βίαιο περιβάλλον που έζησε η ίδια σαν φοιτήτρια στην Αθήνα.

Αρχικά η ηθοποιός ανέφερε ότι ένα ένας από τους λόγους που μίλησε για τη σεξουαλική παρενόχληση στη συγκεκριμένη δημοσίευση δεν είναι για να εξωτερικεύσει μία προσωπική πληγή αλλά για να δώσει δύναμη σε άτομα που μπορεί να χρειάζονται βοήθεια.

«Τοποθετήθηκα και εγώ λοιπόν δημόσια μέσα στους λίγους ανθρώπους, γιατι δεν είμαστε πολλοί, που αυτή τη στιγμή κατακρινόμαστε γι’ αυτό. Νομίζω καλά κάναμε γιατι μέσα από αυτόν τον τρόπο δημιουργηθήκαν δύο επιτροπές στις συντεχνίες στις οποίες ο κόσμος τώρα μπορεί να κατατρέξει με εχεμύθεια και να καταγγείλει τα περιστατικά»

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου σχετικά με το αν θα ξαφνιαστεί ο κυπριακός λαός με γνωστά ονόματα που μπορεί να κατηγορηθούν για σεξουαλική παρενόχληση, η ηθοποιός απάντησε:

«Για ονόματα που ακουστήκαν στην Αθήνα, όσοι σπουδάσαμε εκει δεν πέσαμε από τα σύννεφα είναι πράγματα τα οποία ξέραμε»

Όσον αφορά την προσωπική της εμπειρία σε βίαια περιστατικά η ηθοποιός ανέφερε:

«Έχω υπάρξει σε δύσκολες καταστάσεις, έχουν έρθει στο κινητό μου ανεπιθύμητα μηνύματα, έχω προσβληθεί από σκηνοθέτη, μου έχουν μιλήσει άσχημα. Δεν είπα ότι κάποιος εισέβαλε στο σώμα μου. Δεν μιλώ για εμένα. Μιλώ για όλους τους άλλους που χρειάζονται τη δική μου βοήθεια και όλων μας».

Δείτε το ρεπορτάζ:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ