Μόλις λίγους μήνες κράτησε η σχέση της νικήτριας του The Bachelor με τον παρουσιαστή του Battle of The Couples, Παναγιώτη Βασιλάκο.

Οι δυο τους χώρισαν οριστικά, όπως αποκάλυψε η νεαρή χορεύτρια σε συνέντευξή της στο Happy Day. Η απόσταση, η αλλαγή περιβάλλοντος, ο μεγάλος ενθουσιασμός στην αρχή, η φιλοδοξία αλλά και η σχέση τους σε πραγματικούς ρυθμούς καθημερινότητας έφεραν την οριστική ρήξη στο ζευγάρι που αγάπησε το τηλεοπτικό κοινό.

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος λίγες μέρες μετά, θέλησε να τοποθετηθεί και ο ίδιος και να πάρει θέση για το εν λόγω ζήτημα. Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε τις σκέψεις του και απάντησε με ένα σχόλιο όλο νόημα που “κλείνει τα στόματα” όσων των κατηγορούν.

Όπως έγραψε:

“Οι περισσότεροι από εσάς μας βρίζατε όλο αυτό το διάστημα εμένα και τη Νικολέττα και τώρα σας έπιασε τον ενδιαφέρον να μάθετε ποσό διάστημα κράτησε η σχέση μας ? Καλά έκανε και βγήκε και μίλησε και φυσικά την ενθάρρυνα να το κάνει !! Της εύχομαι τα καλύτερα και θα είμαι δίπλα της άμα μου το ζητήσει ! Τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο ! Εγώ ποτέ δε κρύβομαι και ούτε θα κρυφτώ ! Απλά δε νομίζω ότι αρμόζει σε έναν άντρα να βγαίνει και να μιλάει για τη σχέση του”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ