Ξέσπασε η μητέρα της Άντρης Καραντώνη!

Η κ. Αργυρούλα Καραντώνη με μια μακροσκελή ανάρτηση που μοιράστηκε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, αναφέρθηκε στην περιπέτεια το γιου της, Κώστα, ο οποίος νόσησε από κορωνοϊό.

Η ίδια τα βάζει με το κράτος και τους φορείς που δεν προνόησαν να προστατεύσουν άτομα με ειδικές ικανότητες, όπως ο γιος της.

Όπως έγραψε:

“Αγάπη μου γιε μου…..πως τα φέρε η ζωή να είσαι η παρέα μου ακόμα και τώρα που είμαστε κλεισμένοι με τον covid 19. Αυτό που δεν ξέρει ο κόσμος είναι ότι μπορούσε να γλιτώσεις μην κολλήσεις covid αγάπη μου αλλά καμιά πρόνοια, κανένα κράτος καμιά υπηρεσία κανένας τοπικός φορέας κανένα τοπικό σύνολο δεν έχει και ποτέ δεν είχε και δεν θα ‘χει νόμο να σας προστατεύει. Έτυχε να αρρωστήσουμε όλοι. Σε κάποια φάση ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΟΥ ΓΟΝΕΙΣ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΚΙ Η ΓΙΑΓΙΑ.ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΟΙ ΚΟΥΒΑΛΗΤΕΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ… Όταν έπρεπε να φύγεις από τον πάππου κι ενώ ήσουν καλά ακόμα δεν είχε κάπου οργανωμένα να πας να σε φροντίζουν να μην κολλήσεις… ποιος σκέφτηκε ότι είχες αυτό το δικαίωμα… Μια τραγική εξέλιξη που ας δώσει μηνύματα παντού. Εσείς όλοι εκεί έξω οι υπεύθυνοι οδηγήσατε ένα μωρό με ειδικές ανάγκες στην αρρώστια. Η μάνα του στην υπέρβαση να σωθούμε μονοί μας όπως πάντα… Βλέπετε κι ο πατέρας με covid. Κι όταν παλιά έλεγα τι θα γίνουν τα παιδία μας αν αρρωστήσουμε όλοι ταυτόχρονα καμιά απάντηση.. Εεε τώρα ξέρω τηv απάντηση….Καταδίκη… Όμως θέλω να πω ότι είμαστε καλά σχετικά όλοι μας .. Γιατί οι φίλοι πολλοί…οι ευχές κι οι προσευχές πολλές ..Ο Θεός να δώσει ένα τέλος για όλους τους ανθρώπους…Δεν θα έγραφα τίποτα όμως το fb μου έβγαλε αυτό απ’ τα παλιά δεν άντεξα… Γιε μου κάλε τσιαι άντρα μου μάνα μου τσιαι πατέρα μιαν αγκαλιά να γίνουμε ξανά σαν κάθε μέρα…Σας αγαπώ .. τα δύσκολα πέρασαν να  πάμε για τον τερματισμό θα είμαστε νικητές…..Κόρες μου καλές ..χίλια ευχαριστώ ..Χίλια ευχαριστώ σε όλους…Μια κυρία ήρθε έξω από το σπίτι κι έφερε παιχνίδια στον Κώστα. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙ ΑΥΤΗ Η ΟΨΗ ΤΗΣ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΟΥΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ..ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΜΕ Κ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΕΣ ΤΟΥ ΚΩΤΣΙΟΥ ΤΗΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ… προβληματιστείτε ενωθείτε κι ο covid δεν αστειεύεται … προφυλαχτείτε όσοι ακόμα δεν το κάνατε…Σας αγαπώ… Προσευχή …και για την Ελλάδα μας”

Δείτε την ανάρτηση:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ