Για μια θέση στην επόμενη φάση του Χ factor τόλμησε να δοκιμάσει της δυνάμεις της, στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο MEGA, η Σοφία Λεοντίτση. Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks βρέθηκε με πυγμή απέναντι από την κριτική επιτροπή του μουσικού τάλεντ σόου του MEGA.

Μάλιστα, η Σοφία Λεοντίτση επέλεξε να ερμηνεύσει το κομμάτι «Μυστικέ μου έρωτα»… γοητεύοντας από την πρώτη στιγμή τον Στέλιο Ρόκκο με αυτή την επιλογή της.

«Είμαι μητέρα, έχω έναν γιο τριών ετών, είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, περήφανη, ευτυχισμένη. Πέρασα επιλόχειο κατάθλιψη, είναι κάτι το οποίο μπορεί να συμβεί στην οποιαδήποτε γυναίκα φέρει στον κόσμο ένα παιδί. Δεν σε ρωτάει αυτό το πράγμα, απλά σου συμβαίνει.  Οι άνθρωποι θα πρέπει να αγαπούν πολύ τον εαυτό τους, να μην τα παρατούν, όποια δυσκολία και να έχουν να αντιμετωπίσουν στη ζωή τους. Να είναι δυνατοί και όλα μα όλα παίρνουν τον δρόμο τους» δήλωσε η Σοφία Λεοντίτση στο εισαγωγικό βίντεο της συμμετοχής στο X Factor.

Με την ερμηνεία της, δε, κατάφερε να πείσει τους κριτές του X Factor οι οποίοι της έδωσαν την ευκαιρία να περάσει στην επόμενη φάση!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ