Πρεμιέρα έκανε το Χ-Factor, το πολυαναμενόμενο talent show το βράδυ της Παρασκευής, στο Mega. Οι κριτές που θα αναζητήσουν το επόμενο μεγάλο αστέρι της ελληνικής μουσικής, ο Στέλιος Ρόκκος, ο Χρήστος Μάστορας, η Μαρίζα Ρίζου και ο Μιχάλης Κουινέλης υποδέχτηκαν τους πρώτους διαγωνιζόμενους. Τις auditions του talent show άνοιξε το ανατρεπτικό συγκρότημα «Γίναμε» που παρουσίασε μία μοναδική εκτέλεση του τραγουδιού «Τι να θυμηθώ». Το συγκρότημα πέρασε στην επόμενη φάση με 4 ναι από τους κριτές. Η επόμενη διαγωνιζόμενη ήταν Κατερίνα Λαζαρίδου που ενθουσίασε τους κριτές και ιδιαίτερα το Χρήστο Μάστορα που ανέβηκε στο stage για ένα ντουέτο μαζί της.

Oι πρώτες auditions

Ο νικητής του «X Factor» διεκδικεί 150.000 ευρώ, το μεγαλύτερο χρηματικό έπαθλο που έχει δοθεί στην ελληνική τηλεόραση, καθώς και ένα χρυσό δισκογραφικό συμβόλαιο με την Panik Records. Για πρώτη φορά, χρηματικό έπαθλο ύψους 50.000 ευρώ θα δοθεί και στον δεύτερο φιναλίστ.

Στο backstage, η Κατερίνα Λιόλιου και ο Ηλίας Μπόγδανος εμψυχώνουν και μεταφέρουν τη θετική τους ενέργεια στους διαγωνιζόμενους.

Τα μηνύματα στο Twitter

Από τα πρώτα λεπτά της πρεμιέρας, το Twitter πήρε φωτιά με το hashtag #XFactor. Δείτε κάποια από τα tweets.

#XFactorGR

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ