Ο πασίγνωστος Αμερικανός σκηνοθέτης Woody Allen βρέθηκε στο προσκήνιο τις προηγούμενες μέρες λόγω των φημών περί αποχώρησής του από το σινεμά. Οι φήμες προέκυψαν μετά από συνέντευξη που έδωσε στην ισπανική εφημερίδα La Vanguardia και ήθελαν τον γνωστό σκηνοθέτη να αποσύρεται από την ενεργό δράση και τις ταινίες!

Σε δήλωση με την οποία διευκρινίζει τι εννοούσε που δόθηκε στη δημοσιότητα μέσω εκπροσώπων του, αναφέρονται τα εξής:

«Ο Γούντι Άλεν δεν είπε ποτέ ότι αποσύρεται, ούτε είπε ότι γράφει νέο μυθιστόρημα. Είπε ότι σκεφτόταν να μην κάνει ταινίες, καθώς το να κάνει ταινίες που πηγαίνουν κατευθείαν σε πλατφόρμες streaming δεν είναι ιδιαίτερα ευχάριστο για αυτόν, επειδή αγαπά την εμπειρία του κινηματογράφου. Αυτή τη στιγμή, δεν έχει σκοπό να αποσυρθεί και είναι πολύ ενθουσιασμένος που βρίσκεται στο Παρίσι για τα γυρίσματα της νέας ταινίας του, που είναι η 50ή».

Η σύγχυση ως φαίνεται προέκυψε από τη συνέντευξη που έδωσε ο Άλεν με αφορμή την ταινία του «Wasp 22», που θα γυριστεί στην Ευρώπη, στην οποία είπε: «Η κατ′ αρχήν ιδέα μου, είναι να μην κάνω περισσότερες ταινίες και να επικεντρωθώ στη συγγραφή», προσθέτοντας ότι το επόμενο πρότζεκτ του θα είναι ένα μυθιστόρημα.

Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που ο Άλεν συζητά την πιθανότητα αποχώρησης του από το σινεμά. Σε συνομιλία με τον Άλεκ Μπάλντουιν που μεταδόθηκε ζωντανά στο Instagram τον πέρασμένο Ιούνιο, ο Γούντι Άλεν είχε πει ότι σχεδιάζει να σκηνοθετήσει «μία ή δύο ακόμη» ταινίες, προσθέτοντας ότι «η συγκίνηση έχει χαθεί» επειδή η κινηματογραφική εμπειρία είναι σε παρακμή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ