Τη Βρισηίδα Ανδριώτου συνάντησε η Χριστίνα Κοχλατζή και η κάμερα του “Happy Day” με αφορμή τις πρόσφατες διακρίσεις του νεαρού μοντέλου στον διαγωνισμό “The Miss Globe 2021”. Η Βρισηίδα μοιράστηκε την εμπειρία της ενώ μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για την Ιωάννα Τούνη, με την οποία έχουν απομακρυνθεί εδώ και αρκετό καιρό.

Πιο συγκεκριμένα, η Βρισηίδα Ανδριώτου δήλωσε πως από τα συμφραζόμενα μπορεί να καταλάβει το γιατί η Ιωάννα Τούνη αποχώρησε από το “J2US”: “Το άκουσα πως αποχώρησε οικειοθελώς από το J2US. Όταν κάναμε παρέα.. Νομίζω πως ξέρω τον λόγο που φεύγει. Θεωρώ όμως ότι απλά δεν θέλει να το πει και καλά κάνει. Τώρα, βέβαια, έχει περάσει και καιρός. Δεν ξέρω“.

Αμέσως μετα πρόσθεσε ότι δεν θα ήθελε να επεκταθεί παραπάνω γιατί δεν θα ήθελε να υπάρξει συνέχεια στο ζήτημα. “Δεν θέλω να το συζητήσουμε γιατί μετά δίνω βάση ώστε μετά να βγει και να πει “α, η Βρισηίδα είπε αυτό. Θα ήθελες να πεις κάτι για αυτό;”. Έχω την άποψη μου, θέλω να την κρατήσω για τον εαυτό μου, καλά κάνει και πηγαίνει δίπλα στον άνθρωπο της” είπε χαρακτηριστικά.

Υπάρχει περίπτωση να δούμε ένα reunion; Σύμφωνα με τη Βρισηίδα δεν υπάρχουν επαφές σήμερα, αλλά ποιος γνωρίζει τι μπορεί να συμβεί μελλοντικά. “Σήμερα, όχι, δεν μιλάμε. Μπορεί αυτό να συμβεί όμως στο μέλλον” στήριξε η καλλονή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ