Αναμφισβήτητα ο Michael Jackosn αποτελεί ένα από τους μεγαλύτερους pop stars. Ήταν μια από τις πιο εμβληματικές προσωπικότητες της δεκαετίας του 1980 και συνεχίζει να είναι ένας από τους κορυφαίους stars της pop και της μουσικής γενικότερα!

Οι περισσότεροι γνωρίζουν για την άνοδο, την πορεία του και την πτώση του. H προσωπική του ζωή, οι επεμβάσεις και οι κατηγορίες για κακοποίηση ανηλίκων στις δεκαετίες του ’90 και του ’00, τον έκαναν καθημερινό θέμα των ταμπλόιντ και οι paparazzi τον ακολουθούσαν παντού και κατέγραφαν κάθε του κίνηση!

Michael Jackson
Michael Jackson

Έτσι, λοιπόν, ο μύθος του ζει, ακόμα και μετά τον θάνατό του (το 2009), με πολλούς να τον μιμούνται και να υιοθετούν στοιχεία του για τα δικά τους shows. O Fabio Jackson είναι ένας από εκείνους, και τα βίντεό του στο Tik Tok αποσπούν εκατομμύρια θεάσεων. Το ταλέντο του είναι έκδηλο και η ομοιότητα εκπληκτική!

Oι ακόλουθοί του δείχνουν να ενθουσιάζονται σε κάθε του post, και ο νεαρός είναι πραγματικά ίδιος με τον Michael Jackson.

@theefabiojackson

Reply to @letdownlad86 if I hear it one more time 😂

♬ lizzo marry me – Noble Son

Mάλιστα, ο νέος Jackson έχει 1.7 εκ. followers στο Tik Tok και μέχρι στιγμής έχει πραγματοποιήσει 217 κοινοποιήσεις!

Κανένας, όμως, δεν μπορεί να πιάσει το εκτόπισμα του Michael Jackson. Η σκηνική του παρουσία, η μουσική του και τα μοναδικά performances που μας χάρισε τον κρατούν ζωντανό στους λάτρεις της original pop music.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ