Η σούπερ σταρ Rita Ora με δημιουργία του Βρεττού Βρεττάκου σε συνεργασία με τον στυλίστα Dennis Kolpodino ειδικά φτιαγμένη για την παρουσίαση του νέου της CD σε ένα από τα μεγαλύτερα shows της Αυστραλίας στο Sydney Mardi Gras 2021 Gay pride.
Μια δημιουργία εμπνευσμένη από την σημαία του ουράνιου τόξου της LGBT pride κοινότητας. Ένα κρυστάλλινο κορσέ body διακοσμημένο με 120,000 χιλιάδες κρύσταλλα στο χρώμα του αμέθυστου και ίδια γάντια κεντημένα με μωβ κρύσταλλα.
Το εντυπωσιακό λουκ ολοκληρώνει ένα ζευγάρι πανύψηλες μπότες ,διακοσμημένο με 20,000 χιλιάδες κρυστάλλους Swarovski στα χρώματα του ουράνιου τόξου.
Μια τεράστια φούστα από μεταξωτό Κρεπ τυπωμένη με τα μοτίβα του Gay Pride flag με ουρά τριών μέτρων,σκεπάζει σαν έκπληξη την εντυπωσιακή εμφάνιση της Ora η οποία είναι διακοσμημένη από ζώνη, κόσμημα στις ίδιες αποχρώσεις….
Ο σχεδιαστής σε συνεργασία με τον ενδυματολόγο Διονύση Κολποδίνο, κατάφεραν για μία ακόμα φορά να κάνουν μια μεγάλη συνεργασία με μια από τις μεγαλύτερες hot ποπ σταρ του πλανήτη,συμπληρώνοντας την λίστα με τα διεθνή ονόματα όπου έχουν συνεργαστεί.
Δείτε τα στιγμιότυπα:

 

https://www.youtube.com/watch?v=VlywpYvSBqk

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ