Ο Τούρκος παραγωγός του Survivor μετά από τη μεγάλη επιτυχία στην Τουρκία, τρέχει ήδη το πλάνο και για τον ΣΚΑΪ για το ριάλιτι επιβίωσης.

Όλα δείχνουν ότι ένα νέο Survivor All Star όμως, αναμένεται να δούμε την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, αφού οι διαρροές κάνουν λόγο ήδη για εντολή να συγκεντρωθούν τα καλύτερα ονόματα που έχουν περάσει απο όλους τους περασμένους κύκλους στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

All Star Spoiler: Η απόφαση έχει παρθεί…

Ο Ατζούν Ιλιτζάλι, έχει αποφασίσει να τα δώσει όλα για να δημιουργήσει ένα All Star, που θα σαρώσει τα πάντα στην Ελληνική τηλεόραση και μάλιστα να εξαφανίσει τον ανταγωνισμό.

Σάκης Κατσούλης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Ηλίας Μπόγδνος είναι μερικά απο τα ονόματα που θεωρούνται σίγουρα, αφού και οι ίδιοι έχουν εκφράσει την επιθυμία να αγωνιστούν και κόσμος σίγουρα θέλει να τους δει.

Ο Κωνσταντ΄τινος Βσάλος ήδη φαίνεται ότι έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που είχε. Αυτό με την συμμετοχή στον πάνελ της εκπομπής της Σίσσυ Χρηστίδου. Πλέον ετοιμάζεται για νέες περιπέτειες στο εξωτερικό. Αυτό με το ταξιδιωτικό ριάλιτι του Star, άρα λογικά θα είναι ελεύθερος και για του χρόνου.

Το μεγάλο πρόβλημα και το μεγάλο στοίχημα είναι να πειστούν οι δύο κορυφαίοι, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, Μάριος Πρίαμος (ο οποίος έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον) και η Κατερίνα Δαλάκα. Σίγουρα όμως αν μαζευτούν όλα τα υπόλοιπα μεγάλα ονόματα και υπάρχουν και τα κατάλληλα ανταλλάγματα όλα συζητιόνται.

Μάλιστα, το απόγευμα της Παρασκευής το δημοφιλές προφίλ στο Instagram “Soula Glamorous” επιβεβαίωσε τις πληροφορίες ανεβάζοντας τα εξής:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ