Η κατάσταση της υγείας του Πελέ βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση και τα μέλη της οικογένειάς του, βρίσκονται στο πλάι του, στο νοσοκομειο.

Η αγωνία για υγεία του Πελέ μεγαλώνει συνέχεια, με τον θρυλικό ποδοσφαιριστή να περνάει αυτά τα Χριστούγεννα στο νοσοκομείο «Άλμπερτ Αϊνστάιν», όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση. Δείτε βίντεο με την οικογένειά του

O καρκίνος του παχέος εντέρου του Πελέ «προχωρά» και ο 82χρονος χρειάζεται μεγαλύτερη φροντίδα για την θεραπεία της νεφρικής ανεπάρκειας και της καρδιακής λειτουργίας.

Την ίδια στιγμή, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της υγείας του Πελέ, η Σάντος (σ.σ. ο σύλλογος με τον οποίο ο Βραζιλιάνος μεγαλούργησε) φαίνεται πως προετοιμάζεται για παν ενδεχόμενο.

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο πολλά στιγμιότυπα (φωτογραφίες και βίντεο) όπου οι άνθρωποι της Σάντος κάνουν διάφορες προετοιμασίες στο γήπεδο «Vila Belmiro de Santos» για την κηδεία του Πελέ!

Όπως φαίνεται σε βίντεο που δημοσίευσε το «FutebolNews», δημιουργήθηκε ένα είδος τάφου – μνημείου, με χρυσές εικόνες και ιδιαίτερα σχέδια στα πλαϊνά, που παραπέμπουν στον Πελέ.

Σε μια άλλη εικόνα που κυκλοφορεί, φαίνεται πως υπάρχει μια γιγάντια σκηνή στη μέση του γηπέδου της Σάντος. Σύμφωνα με τις εικασίες, από κάτω από αυτή την τέντα μπορεί να γίνει η νεκρώσιμος ακολουθία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ