Στους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να επιστρέψει στο GNTM αναφέρθηκε η Βίκυ Καγιά μιλώντας στην κάμερα του “Χαμογέλα και πάλι”!

Η ίδια μίλησε ανοιχτά για όσα την οδήγησαν στην επιστροφή: “Πρώτον με το Star έχω μια υπέροχη σχέση και τους θεωρώ δεύτερή μου οικογένεια μου. Μου ζήτησαν και επαγγελματικά και ανθρώπινα και φιλικά να επιστρέψω. Επίσης μου παρουσίασαν ένα τελείως καινούργιο προϊόν το οποίο έχει ανάγκη αλλαγής. Θα μου πεις αυτό περίμενες να επιστρέψεις; Όχι επέστρεψα επειδή μου το ζήτησαν με πολύ συγκεκριμένο τρόπο και το θεωρώ και υποχρέωσή μου και προς αυτούς και προς εμένα και με ιντριγκάρει το γεγονός ότι θα είναι κάτι τελείως καινούργιο, επομένως πρέπει και εγώ να είμαι καινούργια.“

Η Βίκυ Καγιά απάντησε και στα όσα δήλωσε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου σχετικά με την ολική επαναφορά του ριάλιτι μόδας.

“Εγώ επιστρέφοντας δεν είπα ότι για να επιστρέψω θέλω να φύγουν οι άλλοι. Το κανάλι είπε ότι θα αλλάξει όλο. Δεν ξέρω γιατί αφήνει αιχμές η Ισμήνη γιατί έχω μια εξαιρετική σχέση μαζί της, μάλιστα είχαμε μιλήσει πριν καιρό και μάλιστα μου είχε πει χαίρομαι που θα επιστρέψεις στο Gntm και θα ‘μαστε μαζί. Εγώ της είχα απαντήσει πως δεν ξέρω ακόμα τι θα γίνει“, σχολίασε.

Τέλος, επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα ο Γιώργος Καράβας θα είναι στην κριτική επιτροπή δίπλα της και επεσήμανε ότι αυτός που θα την λείψει περισσότερο από την κριτική επιτροπή είναι ο Άγγελος Μπράτης.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ